Üzletek

Környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és felelős vállalatirányítás a Bose-nál

Elnökünk és vezérigazgatónk üzenete

Jim Scammon, elnök és vezérigazgató

„A Bose-nál elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy pozitív hatásokat érjünk el a környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és felelős vállalatirányítás (ESG) terén, és évről évre folyamatosan fejlődünk ebben. 2022 kritikus pont volt a jobb erőfeszítések felé vezető utunkon. A klímavédelmi cselekvés szempontjából kritikus fontosságú jelen évtized első két évében a kormányok, az iparágak és az emberek minden eddiginél jobban összpontosítanak az ESG területén felmerülő kérdésekre.”

Jim Scammon

elnök és vezérigazgató

Sokszínűség, esélyegyenlőség, befogadás és összetartozás

Arra törekszünk, hogy olyan befogadó környezetet teremtsünk, ahol munkatársaink boldogulni tudnak, és teljes egyéniségükkel részt tudnak venni munkájukban.

A környezetvédelmi és társadalmi hatásokhoz való hozzáállásunk

Szeretnénk, ha a fenntarthatóság eszméje része lenne a vállalat mindennapjainak, és átformálná azt, ahogyan gondolkodunk, és ahogyan üzleti tevékenységünket végezzük.

A Bose 2022. évi fenntarthatósági jelentésének fedőlapja

ESG jelentések

A 2022. évi Fenntarthatósági jelentés frissítés az elmúlt évben végzett legjelentőségteljesebb fenntarthatósági tevékenységeinket mutatja be. Kérjük, olvassa el jelenlegi és korábbi kiadványainkat, és ismerje meg a Bose által bejárt fejlődési utat.

Felelősségteljes ellátási lánc

A Bose termékek gyártásához és piacra juttatásához a beszállítók, szerződéses gyártók és forgalmazók globális rendszerére van szükség. Annak érdekében, hogy az etikus, felelősségteljes és feddhetetlen üzletvitelre vonatkozó értékeink ellátási láncunk legtávolabbi pontjaira is kiterjedjenek, folyamatosan ellenőrizzük minden egyes beszállítónkat, hogy megfeleljenek környezetvédelmi, társadalmi felelősségvállalási és felelős vállalatirányítási normáinknak.

Kiállás a faji egyenlőségért

A Fekete Történelem Hónapja alkalmából házon belül megrendezett ünnepségünkön nagy örömmel fogadtuk két zenetudós – Kyle Brooks, PhD. az ohiói Metodista Teológiai Iskolából és Deborah Smith Pollard, Ph.D. a Michigan-Dearborn Egyetemről – részvételét, akikkel arról beszélgettünk, hogy milyen fontos szerepet játszik a Fekete protestzene a faji egyenlőség iránt elkötelezett emberek egyesítésében. A Bose továbbra is támogatja a Fekete történelmet ünneplő, a Fekete hangokat felerősítő és a faji igazságosságra való törekvést támogató erőfeszítéseket.