Fenntarthatóság a Bose-nál

Vezérigazgatónk és elnökünk üzenete

Jim Scammon, elnök és vezérigazgató

„A Bose-nál elkötelezettek vagyunk, hogy pozitív hatásokat érjünk el a környezet, a társadalom és az irányítás (Environmental, Social, Governance – ESG) terén, és évről évre tudatosan fejlesztjük magunkat ebben. 2022 kritikus pont volt az erőfeszítéseink megújítása felé vezető utunkon. A klímavédelmi cselekvés szempontjából kritikus fontosságú évtized első két évében a kormányok, az iparágak és az emberek minden eddiginél jobban összpontosítanak az ESG területén felmerülő kérdésekre.”

Jim Scammon

elnök és vezérigazgató

Sokszínűség, esélyegyenlőség, befogadás és összetartozás

Arra törekszünk, hogy olyan befogadó környezetet teremtsünk, ahol munkatársaink boldogulni tudnak, és teljes egyéniségükkel részt tudnak venni munkájukban.

Mi így teszünk a fenntarthatóságért

Szeretnénk, ha a fenntarthatóság eszméje része lenne a vállalat mindennapjainak, hogy kihasson arra, ahogyan gondolkodunk, és ahogyan üzleti tevékenyégünket végezzük.

A Bose 2022-es fenntarthatósági jelentés fedőlapja

Fenntarthatósági jelentések

A 2022-es Fenntarthatósági jelentésfrissítés az elmúlt két évben végzett legjelentősebb fenntarthatósági tevékenységeinket mutatja be. Kérjük, olvassa el jelenlegi és korábbi kiadványainkat, és ismerje meg a Bose által elért eredményeket.

Felelősségteljes ellátási lánc

A Bose termékek gyártásához és piacra juttatásához a beszállítók, szerződéses gyártók és forgalmazók globális rendszerére van szükség. Annak érdekében, hogy az etikus, felelősségteljes és tisztességes üzletvitelre vonatkozó értékeink ellátási láncunk legtávolabbi pontjaira is kiterjedjenek, folyamatosan ellenőrizzük minden egyes beszállítónkat, hogy megfeleljenek környezetvédelmi, társadalmi és irányítási normáinknak.

Kiállás a faji egyenlőségért

A Fekete Történelem Hónapja alkalmából házon belül megrendezett ünnepségünkön nagy örömmel fogadtuk két zenetudós – Kyle Brooks, PhD. az ohiói Metodista Teológiai Iskolából és Deborah Smith Pollard, Ph.D. a Michigan-Dearborn Egyetemről – részvételét, akikkel arról beszélgettünk, hogy milyen fontos szerepet játszik a Fekete protestzene a faji egyenlőség iránt elkötelezett emberek egyesítésében. A Bose továbbra is támogatja a Fekete történelmet ünneplő, a Fekete hangokat felerősítő és a faji igazságosságra való törekvést támogató erőfeszítéseket.