Környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és felelős vállalatirányítás a Bose-nál

A vezérigazgatónk üzenete

Lila Snyder

A Bose közel 60 éve foglalkozik olyan termékek és technológiák kifejlesztésével, amelyek a hangzást úgy adják vissza, ahogyan azt hallani kell. Elkötelezettek vagyunk az iránt is, hogy felelősségteljesen és átlátható módon végezzük üzleti tevékenységünket. Ezzel összhangban továbbra is folytatjuk a környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és felelős vállalatirányítás (ESG) erőfeszítések beágyazását üzleti stratégiáinkba és a teljes értékláncunkba.

Lila Snyder

Vezérigazgató

Sokszínűség, esélyegyenlőség, befogadás és összetartozás

Arra törekszünk, hogy olyan befogadó környezetet teremtsünk, ahol munkatársaink boldogulni tudnak, és teljes egyéniségükkel részt tudnak venni munkájukban.

A környezetvédelmi és társadalmi hatásokhoz való hozzáállásunk

Szeretnénk, ha a fenntarthatóság eszméje része lenne a vállalat mindennapjainak, és átformálná azt, ahogyan gondolkodunk, és ahogyan üzleti tevékenységünket végezzük.

Naplemente egy fasorral övezett úton

ESG jelentések

A 2023. évi környezetvédelmi, társadalmi felelősségvállalási és felelős vállalatirányítási frissített jelentés az elmúlt évben végzett legjelentőségteljesebb fenntarthatósági tevékenységeinket mutatja be. Kérjük, olvassa el jelenlegi és korábbi kiadványainkat, és ismerje meg a Bose által bejárt fejlődési utat.

Felelősségteljes ellátási lánc

A Bose termékek gyártásához és piacra juttatásához a beszállítók, szerződéses gyártók és forgalmazók globális rendszerére van szükség. Annak érdekében, hogy az etikus, felelősségteljes és feddhetetlen üzletvitelre vonatkozó értékeink ellátási láncunk legtávolabbi pontjaira is kiterjedjenek, folyamatosan ellenőrizzük minden egyes beszállítónkat, hogy megfeleljenek környezetvédelmi, társadalmi felelősségvállalási és felelős vállalatirányítási normáinknak.