Fenntarthatóság a Bose-nál

Vezérigazgatónk és elnökünk üzenete

Jim Scammon, elnök és vezérigazgató

„Az elmúlt év próbára tett bennünket, azonban erősebbé és ellenállóbbá is váltunk. Számos kihívással néztünk szembe, amelyek elmélyítették megértésünket egymás iránt, a közösségek iránt, amelyeknek részei vagyunk, és a bolygó iránt, amelyen osztozunk.”

Jim Scammon

elnök és vezérigazgató

A Covid19-re adott válaszunk

A Covid19-világjárvány során a legfontosabb célunk alkalmazottaink és családjuk biztonságának és jólétének biztosítása volt. Miközben határozott lépéseket tettünk az alkalmazottaink védelme és támogatása érdekében, ők fáradhatatlanul munkálkodtak azon, hogy biztosítsák globális tevékenységünk folytonosságát, és támogassák a járványhelyzet hatásainak enyhítésére tett közösségi erőfeszítéseket. Ezen törekvések sikere jól mutatja alkalmazottaink és vállalatunk rugalmasságát és kitartását.

Mi így teszünk a fenntarthatóságért

Szeretnénk, ha a fenntarthatóság jelen lenne a vállalat mindennapjaiban, így az kihathat arra, hogyan gondolkodunk, és hogyan vállalkozunk.

A Bose 2021-es fenntarthatósági jelentés fedőlapja

Fenntarthatósági jelentések

A 2021-es fenntarthatósági jelentés az elmúlt két év során véghezvitt legjelentősebb fenntarthatósági tevékenységeinket mutatja be. Bátorítjuk, hogy olvassa el mostani és korábbi kiadványainkat is, hogy többet megtudjon fejlődésünkről.

Felelősségteljes ellátási lánc

A Bose termékek gyártásához és piacra juttatásához a beszállítók, szerződéses gyártók és forgalmazók globális rendszerére van szükség. Annak érdekében, hogy az üzleti tevékenységünk az ellátási lánc legtávolabbi kapcsolódási pontjaira is kiterjedően etikus módon, felelősségteljesen és tisztességesen történjen, folyamatos felügyelettel biztosítjuk, hogy minden beszállítónk megfeleljen környezetvédelmi, társadalmi és szervezeti normáinknak.

A megújuló energia támogatása

2018-ban egy 1,7 megawattos napelemsort üzemeltünk be a Massachusetts államban lévő framinghami központunkban. A rendszer elég áramot termel ahhoz, hogy a farminghami kampusz nagy részét árammal lássa el, ez pedig segít, hogy Massachusetts állam elérje a megújuló energiával kapcsolatos céljait.