ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

A JOBB SOHA NEM ADJA FEL

Rory McIlroy

Vezetékek nélkül. Kompromisszumok nélkül. És semmi se tartja vissza. A Bose
vezeték nélküli fejhallgatóval Rory közelebb kerülhet ahhoz, ami igazán számít.

ODAFIGYELVE A RÉSZLETEKRE

A Bose márkanév nagykövete, Rory McIlroy a részletek megszállottja. Állandóan játéka javításán dolgozik, olyan különleges finomításokra törekszik, amelyek révén előnyre tehet szert versenytársaival szemben. Ez az apró fogásokra való nagy odafigyelés készíti fel a nagy pillanatokra, és teszi sportága egyik legjobbjává.

Mi biztosan értékeljük ezt a hozzáállást, ezt a minden részlet finomhangolására törekvő megszállottságot, amely a legjobb teljesítményt hozza ki belőle. Ugyanezt az eljárást alkalmazzuk termékeink tervezésénél. Ezért aztán Rory a Bose-ra – és a vezeték nélküli fejhallgatóinkra – támaszkodik, amikor eljön a fókuszálás és a koncentráció ideje.

  Rory McIlroy – Legyen csendesebb, kerüljön közelebb.

  A QuietComfort 35 fejhallgatóval senki más nincs a közelben. Csak Ön és a munkája

  úton

  Úton

  Ha Ön is olyan sokat van úton, mint Rory McIlroy, nem terelődhet el a figyelme az utazás miatt. Évente 118 reptéren jár, és 350 órát tölt repülőgépen. A QuietComfort 35 vezeték nélküli fejhallgató telt, kiegyensúlyozott hangzást nyújt töltésenként 20 órán át, miközben kiszűri a zajokat. Tehát nem számít az, milyen messze utazik, mindig közel marad ahhoz, ami számít.

  a golfpályán

  A golfpályán

  Rory a pályán is Bose fejhallgatót használ. A golfpályákon töltött 1500 km során a SoundSport vezeték nélküli fejhallgató páratlan kényelmet és stabilitást biztosít. Valamint izzadság- és időjárásállóak, és nincsenek vezetékek – így az évi 16 336 labda elütésekor egy lendítés közben se kell visszafognia magát.