ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!
 

MIÉRT JÓ ZAJELFEDŐ FÜLHALLGATÓKAT VISELNI ALVÁS KÖZBEN

A jó alvás a jó egészség titka. A zajelfedő fülhallgatókkal mindkettőt elérheti.

Az éjszakák tele lehetnek zajokkal, gondoljunk csak a hangos forgalomra, a kutyaugatásra, a horkoló partnerekre és a lármás szomszédokra. Ha Ön fenn van, a zajkioltó fejhallgatókkal kiválóan elérheti a csendet és a nyugalmat, főleg, ha megnyugtató dalokat játszik le. De mi a helyzet az alvás közbeni nyugalommal? Ott vannak persze az olcsó és egyszerű megoldást nyújtó füldugók, de ezek általában nem működnek elég jól, hiszen kiesnek, vagy éppen egy kicsit túl jól is működnek, és másnap reggel nem lehet tőlük hallani az ébresztőórát. Mi lenne, ha egy megoldás a pihentető alvás érdekében az összes pozitív jellemzőt kombinálná? Ez a Bose noise-masking sleepbuds™ zajelfedő éjjeli fülhallgató.

1. Alváshoz készültek

A zajkioltó fejhallgatók hagyományosan két kivitelben kaphatók: fül köré illeszkedő fejhallgatóként és fülbe illeszkedő fülhallgatóként. Jellemzően ülés vagy fekvés közbeni használatra tervezték őket, de viselésükkor mégis előre kell nézni. Oldal- vagy hason fekvésben ezért idegesítővé, rosszabb esetben akár fájdalmassá is válhatnak. Ez nyolc vagy több órányi pihenéshez nem ideális. A füldugók pedig általános használatra szolgálnak. A Bose noise-masking sleepbuds™ zajelfedő éjjeli fülhallgatók kialakítása viszont kifejezetten a jobb alvást szolgálja. A legtöbb ember a párnájára szorított füllel alszik, így hát az oldalukon fekvők számára kényelmes kialakítás a listánk élén szerepelt. A zajelfedő éjjeli fülhallgatókat a fülkagyló felső részéhez illeszkedő, rugalmas szilikonszárnnyal alakítottuk ki, amely úgy tartja azokat a helyükön, hogy nem kell mélyen bedugni a fülbe. A piacon lévő többi – egyébként nem kifejezetten a jobb alvást célzó – vezeték nélküli fülhallgatókhoz képest pedig jóval kisebbre terveztük őket.

2. Segítenek elaludni

A Bose noise-masking sleepbuds™ zajelfedő éjjeli fülhallgatók kiszűrik a zajt, de nem például a Bose Noise Cancelling Headphones 700 zajkioltó fejhallgató által alkalmazott hagyományos, aktív zajkioltó funkcióval működnek. Az alvást segítő fülhallgatók ehelyett a passzív zajkioltás és a „zajelfedés” hatékony kombinációjával tarolnak. A fülhallgatók a fül egyszerű eldugaszolásával passzív (vagy nem elektronikus) zajkioltást biztosítanak – nagyjából mint a füldugók. Ezután kezd el működni a zajelfedés. Bármilyen zaj hatol át a füldugókon, az a közvetlenül a belső fülnek játszott hangoknak köszönhetően soha nem éri el az agyat. Ha az agy nem dolgozza fel a zajt, akkor az olyan, mintha soha nem is létezett volna. Ezenkívül a Bose éjjeli fülhallgatókra előre telepített alvást segítő hangok – például a tábortűz szikráinak ropogó hangja vagy a légkondicionáló búgása – kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy megnyugtassák, majd elaltassák.

3. Segítenek a zavartalan alvásban

Még a könnyen elalvó emberek is tudnak rosszul aludni a zavaró zajok által kiváltott, gyakran előforduló „mikro-ébredések” miatt. Mivel alapértelmezett beállítása az egész éjszaka történő lejátszás, és mivel a hangok akár 16 órán keresztül is lejátszhatók egyetlen feltöltéssel, a Bose noise-masking sleepbuds™ zajelfedő éjjeli fülhallgató segít megelőzni a mikro-ébredéseket, így egész éjszaka jobban alhat.

4. Ébredjen akkor, amikor kell

Nézzünk szembe a tényekkel: van olyan, hogy nem akarunk tovább aludni. A Bose Sleep alkalmazásban ezért beállíthatja az igényeinek megfelelő hangerőt, amely nem zárja ki a tűzriadóhoz vagy a gyermek sírásához hasonló olyan hangokat, amelyekre jó felfigyelni – feltéve, hogy az Ön gyermekéről van szó, nem pedig valaki máséról. És ha csak Önnek kell felébrednie, másnak nem? A Bose Sleep alkalmazásban beállítható ébresztőóra csak a Bose noise-masking sleepbuds™ zajelfedő éjjeli fülhallgatóban hallható, így csak Önt fogja felébreszteni.

BOSE NOISE-MASKING SLEEPBUDS™ ZAJELFEDŐ ÉJJELI FÜLHALLGATÓ

Aludjon el.

És maradjon is úgy.

Kifejezetten alváshoz tervezve. Nem játszanak le zenét, és nem oltják ki akusztikusan a zajt. Az apró, vezeték nélküli fülhallgatók ehelyett előre telepített, megnyugtató hangokat játszanak le a nemkívánatos éjjeli zajok elfedésére.