ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!
 

ISMERJE MEG A FEJHALLGATÓK TELJESEN ÚJ FAJTÁJÁT

Több, mint termékfrissítés – meghatározó pillanat a fejhallgatók fejlődésében

A hagyományos fejhallgatók mindig a jobb zenehallgatási élményről szólnak. De ennek mindig ára van: elszigetelik Önt mindentől, ami Ön körül történik. Legalábbis mostanáig.

Hosszú évek fejlesztései után nagy izgalommal mutatjuk be a Bose Noise Cancelling Headphones 700 zajkioltó fejhallgatót. Okosabb és ügyesebb, mint bármi, amit eddig látott – meglátja, hogyan válik a Bose Noise Cancelling Headphones 700 a túlélés nélkülözhetetlen eszközévé egyre mozgalmasabb világunkban.

Kivételes és exkluzív pillantást nyújtunk továbbá két új fejhallgatónkra, amelyek még a Bose K+F laborjában vannak. Mindkettő egy éven belül várható – és várhatóan mindkettő megváltoztatja az Ön elképzeléseit a fejhallgatókról.

Hamarosan

Bose Noise Cancelling Headphones 700 zajkioltó fejhallgató

Ha azt gondolja, hogy a bátor dizájn üdítő újdonság, várjon csak, amíg meghallja, mire képesek. A Bose-t híressé tevő prémium hangon kívül ezek a fejhallgatók fejlett zajkioltási funkcióval, páratlan mikrofonrendszerrel és intuitív érintésvezérléssel rendelkeznek. Tartalmazzák továbbá a Bose AR-t, * a világ első hangalapú kiterjesztettvalóság-platformját. Ezek eredményeként Ön úgy hall, és Önt úgy hallják, mint soha korábban.

Bose Noise Cancelling Headphones fekete zajkioltó fejhallgató
Bose Earbuds 500 fülhallgató

Megjelenés 2020-ban

Bose Earbuds 500 fülhallgató

A hangteljesítményen, kényelmen és stabilitáson túl, amelyről SoundSport Free fülhallgatóink híresek, ez az új verzió kisebb és keskenyebb külsővel, valamint intuitív érintésvezérléssel rendelkezik. Ugyancsak rendelkezni fog a Bose AR * rendszerrel.

Megjelenés 2020-ban

Bose Noise Cancelling Earbuds 700 zajkioltó fülhallgató

Ön egy valódi, vezeték nélküli in-ear fejhallgatót lát, igazán megdöbbentő zajkioltással. Tény, hogy ez a kategória-meghatározó fülhallgató úgy van tervezve, hogy állja a versenyt legerősebb pántos fejhallgatónkkal. Összes új fejhallgatónkhoz hasonlóan ráadásul el van látva olyan hipermobil megoldásokkal is, mint az intuitív érintésvezérlés, a választás szerinti virtuális asszisztens és egy hordozható töltős tok a fülhallgatók töltésére, amikor nincsenek használatban. Természetesen rendelkezni fog Bose AR rendszerrel is.

A Bose Noise Cancelling Earbuds 700 koncepciós rajza
Fekete Bose Noise Cancelling Headphones 700 zajkioltó fejhallgatót viselő nő

Újragondolva minden értelemben

Új fejhallgató-sorozatunk sokkal többre képes, mint hangot biztosítani zenéhez, videókhoz és hívásokhoz. Segíteni tud a kommunikációban, a folyamatos információszerzésben, az intenzívebb koncentrálásban, a szórakozásban és sok egyébben.

Olvassa tovább, hogy megismerje a Bose Noise Cancelling Headphones 700 zajkioltó fejhallgató legalább néhány fontos tulajdonságát. Az itt bemutatott valóban vezeték nélküli in-ear fejhallgatóknak van néhány közös tulajdonságuk, valamint kínálnak néhány izgalmas saját innovációt is.

Mikrofon ikon

Tisztább hívásokat és hangutasításokat szeretne? Mi halljuk Önt.

A Bose Noise Cancelling Headphones 700 zajkioltó fejhallgatóval az Ön hangja kristálytisztán hallható a telefonhívásoknál, mivel új, páratlan négymikrofonos rendszerünk briliáns módon alkalmazkodik szeles és zajos körülményekhez. Mennyire zajos? Üzleti hívásokat tud bonyolítani zsúfolt gyorsétteremben, és az Ön hangja úgy elkülönül a háttér káoszától, hogy akivel beszél, azt hiheti, hogy Ön egy irodából telefonál.

Szabályozható zajkioltás ikon

Zajkioltás, ahogy csak mi tudjuk. Még jobban.

A Bose Noise Cancelling Headphones 700 zajkioltó fejhallgató tervezésekor többet tettünk, mint csupán a zajkioltási teljesítmény növelése – annak megfelelően fejlesztettük ki, ahogyan Ön használja.

Például, ha Ön koncentrálni próbál egy zsúfolt kávézóban, maximalizálhatja a zajkioltást, hogy kiküszöbölje a zavaró zajokat. Ha kényelmesebbnek tartja, hogy hallja a környező világot, például sétál egy forgalmas városi utcában, minimalizálhatja a zajkioltást, hogy mindent halljon, ami Ön körül történik. Az a helyzet, hogy olyan jól hallja majd a környező világot, hogy meglepődik, hogy egyáltalán fejhallgatót visel.

Ha viszont bármikor úgy dönt, hogy e két szélsőség közötti beállítást szeretne, kilenc további fokozatból választhat.

Bose AR ikon

Kiterjesztett valóság a fülei számára

A Bose AR* a kategóriájában az első olyan hangalapú kiterjesztettvalóság-platform, amely lenyűgöző új hangélményeket tesz lehetővé, elősegítve, hogy egyidejűleg kapcsolatban maradjon a digitális világgal és a fizikai világgal is.

Az első Bose AR-kompatibilis alkalmazások már elérhetők iOS számára, és várhatóan továbbiak is jönnek. A lehetőségek végtelenek. Navigációs alkalmazások, amelyek új felfedezésekhez vezetik Önt. Fitnesz alkalmazások, amelyekkel többre lesz képes, mivel nem kell semmire lenéznie és szabaddá válik a keze. Játékalkalmazások, amelyekbe mélyebben elmerülhet, mint eddig bármikor.

Beállítások ikon

Teljesítmény, amely idővel még jobb lesz

Minden fejhallgatónkat gondosan úgy terveztünk, hogy kompatibilisek legyenek a későbbi innovációkkal. Az idő előrehaladtával a sorozatos szoftverfrissítésekkel további funkciókat és még több remek hangkezelési beállítást kívánunk hozzáadni. Az alább leírtakat várhatóan egy éven belül kiadjuk a Bose Noise Cancelling Headphones 700* zajkioltó fejhallgatóhoz. Hasonló frissítéseket kínálunk még az összes várható új termékünkhöz.

Dinamikus érzékelés ikon

DINAMIKUS ÉRZÉKELÉS

Automatikusan szabályozza a zajkioltási szintet, hogy kompenzálja az elhaladó buszhoz hasonló hirtelen megjelenő erős zajokat, így az Ön hallgatási élménye egyenletes marad.

Zajelfedés ikon

Bose zajelfedés

A zajkioltás ki tudja küszöbölni egy porszívó vagy egy repülőgép motorjának zúgását. De kevésbé hatékony beszélgetések elfedésére. A Bose zajelfedés az eső hangjához vagy a folyó csobogásához hasonló megnyugtató hangréteget ad hangkioltási funkciónkhoz, hogy még alaposabban kiküszöbölje a zavaró hangokat Ön körül. Ez nélkülözhetetlen funkció lesz majd, ha valóban koncentrálnia kell.

Hangszínszabályozás ikon

Bose választható hangszínszabályozás

Lehetővé teszi a hangkeverés finomhangolását – például a basszus kiemelését vagy a csilingelés minimalizálását – így saját ízlése szerint élvezheti zenéit.

Csak töltse le a Bose Music alkalmazást és regisztrálja az új fejhallgatót. Értesítjük, ha bármilyen új funkció elérhetővé válik. Ráadásul ugyanolyan gyorsan élvezheti is a hangkezelés teljesen új szintjét, mint ahogyan le tudja tölteni a legújabb frissítést.

Az egész nap folyamán hasznos fejhallgatók

A legtöbb emberhez hasonlóan valószínűleg Ön is csak a nap bizonyos időszakaiban visel fejhallgatót. Esetleg edzésnél. Vonaton. Az íróasztalánál. Vagy kávé és olvasás közben. De reméljük, hogy ezekkel az új fejhallgatókkal Ön is úgy találja, hogy szemüvegéhez hasonlóan a fejhallgató is nélkülözhetetlen, egész nap kéynelmesen viselhető tartozék.

Fekete Bose Noise Cancelling Headphones 700 zajkioltó fejhallgatót viselő férfi

* A Bose AR elérhetősége és funkciói változóak lehetnek. Egyéb, a termékekkel kapcsolatos funkciók és forgalomba hozatali dátumok változhatnak.