ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

ERICK GARCIA

A MI INNOVÁCIÓNK.
AZ Ő SZÓRAKOZÁSA.

Legyen szó a világ beutazásáról vagy az otthon bulikról, Erick és felesége imádják az életet. Ráadásul egyetlen pillanatról sem szeretnének lemaradni. Persze tudták, hogy az életük meg fog változni, amint családot alapítanak. Azonban a hozzáállásuk nem változott. Éppen ezért célul tűzték ki egy olyan otthon megvalósítását, ahol mindenki jól érzi majd magát.

AZ ELKÉPZELÉS

„Egy olyan rendszert szerettem volna, amelynek köszönhetően ugyanazt vagy más-más zenét hallgathatok az egész házban” – mondta el Erick. 

Mint a vállalat minőségért felelős vezető igazgatója, Erick azonnal felismeri a minőséget. „Az összes márkát kipróbáltam. Mindent kipróbáltam. Végül visszavittem a rendszert, mert nem nyújtotta azt a minőséget, amit szerettem volna. Ugyanazt a zenét, ugyanazt a ritmust szeretném, késedelem nélkül. Szeretném, ha minden tökéletes lenne. A Bose volt az egyetlen termék a piacon, amely biztosította mindezt.”

OKOS OTTHON. OKOS HANGSUGÁRZÓK.

Erick olyan rendszert szeretett volna, amely mindegyik helyiségben zenét játszik. Ráadásul olyan rendszert szeretett volna, amelyik jól hangzik az otthoni automatizációs szoftverrel.

„Most több olyan alkalmazásom is van, amelyikkel csatlakozhatok a rendszerekhez” – mesélte Erick. „A házam pontosan tudja, hogy milyen messze vagyok. Már beállítottam, hogy milyen zenét szeretnék hallgatni, így amint közelebb érek, bekapcsol a rendszer, és megváltoznak a fények. Tökéletes.”

Önnek. Zenehallgatási szokásaihoz igazítva.

A hangszórókat laboratóriumban terveztük. Tudjuk azonban, hogy nem ott fogják használni. Önhöz kerülnek. Igaz, hogy jót szórakozunk az R&D (Kutatás és fejlesztés) szobában, ám ezt csak azért tesszük, hogy később Ön is jól érezhesse magát családjával a nagyszobában. A konyhában. És a többi helyiségben.

ÚGY ÉRZI MAGÁT OTTHON, MINTHA BULIZNI MENT VOLNA

„Most az összes barátunk meglátogat.”