ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

SHAESTA WAIZ

A MI KONCENTRÁCIÓNK.
AZ Ő SZABADSÁGA.

Shaesta Waiz gyermekként vándorolt családjával az Egyesül Államokba. Shaesta egy hagyományos afgán-amerikai családban nőtt fel, éppen ezért úgy gondolta, hogy a jövője abból fog állni, hogy fiatalon megházasodik, és lesz egy nagy családja. Azonban a repülés mindent megváltoztatott.

„Ez olyan dolog volt, ami teljesen lázba hozott” – mondta. „Fent rájövök, mit értenek az emberek azalatt, hogy tudják mi az életcéljuk.”

Azonban ez a szenvedély tele van kihívásokkal. A pilótává válás útján egyre hosszabb és hosszabb utakra ment, a headset pedig egyre kényelmetlenebbé vált. Ekkor az egyik barátja kölcsön adta Bose headsetjét.

SZERELMESNEK LENNI, ÚJRA ÉS ÚJRA

„Az A20-assal szerettem volna körberepülni a világot.”

KEVÉS RÉSZLET.

NAGY KÜLÖNBSÉG.

Az emberek imádták a régebbi aviation headsetünket. Tudtuk azonban, hogy még van hova fejlődnünk. Az A20 headsettel ez volt a célunk. A legnagyobb változtatást az általunk legkisebbnek gondolt részleten hajtottuk végre.

A lengőkar felfüggesztésének köszönhetően összeértek a párnák, amikor az Aviation Headset X nem volt használatban. Idővel pedig elveszítették az alakjukat. Az A20 esetében ezt megváltoztattuk.

Az új felfüggesztés kialakítása és az egyedi központi száras rugó megakadályozza, hogy összeérjenek a párnák, amikor a headset nincs használatban – használat közben pedig stabil és kényelmes viseletet nyújt.

A repülésről szól. Nem a headsetről.

„A tökéletes headsetet nem érzi a viselője.'”

– Matt Greenway, a Bose mérnöke

ÉRTE CSINÁLJUK.

Ő PEDIG ÉRTÜK TESZI.

Támogatjuk a Dreams Soar és Shaesta álmát, hogy egyedül körberepülje a világot. Ha sikerül, akkor ő lesz a legfiatalabb női pilóta, aki ezt megvalósította. Azonban nemcsak ez teszi különlegessé az utat. Hanem az is, amit útközben csinál. Shaesta ég iránti rajongása segített neki elérni legvadabb álmait. Más fiatal nőket is hasonlókra szeretne biztatni.

„Egyik célunk a STEM (tudomány, technológia, műszaki pálya és matematika) területén dolgozó sikeres nők bemutatása, valamint az, hogy mennyire érdekesek ezek” – mesélte Shaesta.

"Szerintem nincs nagyobb szabadság annál, amikor a pilóta oda repül, ahova csak szeretne."