ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

TYLER SKLUZACEK

A MI HIVATÁSUNK.
AZ Ő OÁZISA.

Egy PhD-hallgató, aki informatikus diplomájával nem csak pénzt szeretne keresni. Segíteni akar az embereknek. Azoknak, akik édesapjához hasonlóan sok szenvedéssel teli éjszakán voltak túl az iraki háború után. Tyler nemrég rész vett egy hackathonon, ahol az volt a cél, hogy kifejlesszenek egy mobilmegoldást a poszttraumásstressz-szindrómára (PTSD). Nem könnyű feltalálni és megírni egy új alkalmazást 36 óra alatt. Egy hackathonon ez még nehezebb. Mégpedig azért, mert több tucat csapat beszél és küzd egy térben – nevezetesen egy gimnázium tornatermében, Washington D.C.-ben.

„Egy ilyen rendezvényen több tucat csapat vesz részt, és mindenki beszél. Ez elég zavaró tud lenni” – mesélte Tim. „De neked ott kell dolgoznod a kódon.”  

EVÉS. ALVÁS. KÓDOLÁS. ISMÉTLÉS.

„Van egy szabály az informatikában, miszerint minden informatikusnak szüksége van egy zajkioltó fejhallgatóra.”

A műbőrből készült párnák puhák és rendkívül kényelmesek. A szilikontömítés gondoskodik a passzív zajcsökkentésről.

A KÉNYELEM A RÉSZLETEKBEN REJLIK

A luxus nem csak a megjelenésről szól. Hanem az érzésről is. Ezért olyan fontos számunkra minden részlet. Hiszünk abban, hogy a legkisebb részlet is sokat számít olyankor, amikor a Tylerhez hasonló emberek koncentrálni szeretnének. Kemény. Több órán keresztül.

A fülre illeszkedő részek külső és belső felére is precíz elhelyezkedésű mikrofonokat tettünk, melyek folyamatosan mérik és elemzik a zajokat, valamint reagálnak azokra. Ezután a rendszer megegyező és azonos jelet küld a fülre illeszkedő részek hangsugárzóiba, és kioltja a zajt. Reményeink szerint az eredmény átható és kellemes csend.

Alcantara® szövettel van körbevonva – a puha fedőanyagot neves nemzetközi vállalatok használják különféle területeken, például jachtoknál és felsőkategóriás autóknál –, így a fejpánt jóleső kényelmet biztosít az egész napos zenehallgatáshoz.

Éjszakázással segítjük át a hosszúra nyúló éjszakákon

„Odafordultam, és megkérdeztem: meddig szeretnél maradni ma? Mire ő azt felelte, hogy addig, amíg te is maradsz.”

– Mari Muthuswamy, a Bose mérnöke

EGÉSZ ÉJJEL

„Vége a hackathlonnak. Nyertünk, és édesapám is jobban alszik.”

 

„Kutatni szeretnék. Jobbá szeretném tenni a dolgokat.”