Sound is power.

Varázslatos hangzás 1964 óta

A hangzás hatalmának szenteltük magunkat, amivel az évek során több ezer munkatársunknak adtunk ihletet az álmodozásra, kísérletezésre és feltalálásra. A munkatársak következő nemzedékét keressük, akik velünk tartanának ezen az úton. 

Dr. Amar Bose

„Az én elképzelésem az, hogy mindenki olyan légkörben tudjon dolgozni, ami lehetővé teszi az egyének számára a bennük rejlő lehetőségek lehető legteljesebb kibontakoztatását.”

Dr. Amar G. Bose

Miért érdemes csatlakozni csapatunkhoz?

Növekedés ikon

Növekedés

Hiszünk a tanulásban – vállalatunk és munkatársaink számára is. Számos lehetőséget kínálunk csapatunknak a fejlődésre, bármilyen irányról is legyen szó, ami inspirálja őket. 

Csapat ikon

Csapatmunka

Mindig is a munkatársaink voltak a Bose lelke, mi pedig ösztönözzük a nyílt kommunikációt és az aktív részvételt, mert ezek hoznak minket össze.

Emberek ikon

Közösség

Arra törekszünk, hogy jó vállalat és jó szomszéd legyünk ott, ahol élünk és dolgozunk – a vállalati partnerkapcsolatoktól és a helyi adományozástól kezdve a munkatársaknak biztosított fizetett szabadságig, amely alatt önkéntes munkát végezhetnek. 

Előnyök ikon

Előnyök 

Versenyképes fizetéssel és juttatásokkal, rugalmas munkabeosztással, termékkedvezményekkel, egészség- és nyugdíjbiztosítási lehetőségekkel gondoskodunk arról, hogy minden munkavállalónk kiválóan érezze magát. 

„Minden alkalommal, amikor eljutottam a karrierem egy olyan pontjára, ahol már nem éreztem magam előtt kihívást, a Bose mindig lehetőséget adott arra, hogy valami újat próbáljak ki.”

Katherine Jenkins, Átalakítás és működés, Globális marketing

A Bose esélyegyenlőséget biztosító munkáltató

A Bose esélyegyenlőséget biztosító munkáltató, amely elkötelezett a befogadás és a sokszínűség iránt. A képzett pályázókat a jogilag védett tulajdonságoktól függetlenül értékeljük.

A Bose nem különbözteti meg hátrányosan a pályázókat, és nem alkalmaz megtorlást azokkal szemben, akik juttatásaikról vagy a többi pályázó juttatásairól érdeklődnek, ezeket nyilvánosságra hozzák vagy megvitatják.

A Bose elkötelezett a fogyatékossággal élő személyekkel való munkavégzés iránt, beleértve a megfelelő alkalmazkodó intézkedések biztosítását, már a pályázóknak is.