A hang hatalom.

Varázslatos hangzás 1964 óta

A hangzás hatalmának szenteltük magunkat, ami az évek során több ezer munkavállalónknak adott ihletet az álmodozásra, kísérletezésre és feltalálásra. A munkavállalók következő nemzedékét keressük, hogy velünk tartsanak az úton. 

Dr. Amar Bose

„Az én elképzeléseim mindannyiunk számára az, hogy olyan légkörben tudjunk dolgozni, amely lehetővé teszi az egyének számára a bennük rejlő lehetőségek lehető legteljesebb elérését.”

Dr. Amar G. Bose

Miért érdemes csatlakozni hozzánk?

Növekedés ikon

Növekedés

Hiszünk a tanulásban a vállalat és a munkavállalók esetében is. Számos lehetőséget kínálunk csapatunknak a növekedésre, bármilyen irányról is legyen szó. 

Csapat ikon

Csapatmunka

Mindig is az emberek alkották a Bose lelkét. Ösztönözzük a nyílt kommunikációt és az aktív részvételt, mert ezek hoznak minket össze.

Emberek ikon

Közösség

Arra törekszünk, hogy jó cég és jó szomszéd legyünk ott, ahol élünk és dolgozunk – a vállalati partnerkapcsolatoktól kezdve a munkavállalóknak biztosított fizetett szabadságig, amely alatt helyi önkéntes munkát végezhetnek. 

Juttatások ikon

Előnyök 

Versenyképes fizetéssel és juttatásokkal, rugalmas munkabeosztással, termékkedvezményekkel, egészség- és nyugdíjbiztosítási lehetőségekkel gondoskodunk arról, hogy minden munkavállalónk kiválóan érezze magát. 

„Minden alkalommal, amikor eljutottam a karrierem egy olyan pontjára, ahol már nem éreztem kihívást, a Bose mindig lehetőséget adott arra, hogy valami újat próbáljak ki.”

Katherine Jenkins, átállások és műveletek, globális marketing

A Bose az esélyegyenlőséget tiszteletben tartó munkáltató

A Bose esélyegyenlőséget előtérbe helyező munkaadó, amely elkötelezett a befogadás és a sokszínűség iránt. A képzett pályázókat a jogilag védett tulajdonságoktól függetlenül értékeljük.

A Bose nem különbözteti meg a pályázókat, és nem folyamodik retorzióhoz azokkal szemben, akik a kártérítésükről vagy a többi pályázóról érdeklődnek, és ezeket nyilvánosságra hozzák vagy megvitatják.

A Bose elkötelezett a fogyatékossággal élő személyek iránt, beleértve a pályázókkal történő munkavégzés és megfelelő szállás biztosítását.