Fejlődés 1964 óta

Mióta Dr. Amar G. Bose több mint 50 évvel ezelőtt megalapította a céget, a fejlődés iránti szenvedélyünk több ezer munkavállalót inspirált a dolgok elképzelésére, kísérletezésére és feltalálására.

A tesztelő laboratóriumainktól kezdve egészen a kiskereskedelmi pultokig keressük a munkavállalóink következő generációját, hogy csatlakozzanak az életet jobbá tevő elképesztő élmények iránti elkötelezettségünkhöz.

Akárhol dolgozik is velünk, mi megadjuk Önnek azt a szabadságot, azokat a forrásokat és lehetőségeket, amelyekkel ötleteit valóra válthatja, és a jó dolgokat még jobbá teheti.

„Az én elképzeléseim mindannyiunk számára az, hogy olyan légkörben tudjunk dolgozni, amely lehetővé teszi az egyének számára a bennük rejlő lehetőségek lehető legteljesebb elérését.”
Dr. Amar G. Bose
A Bose alapítója

LEHETŐSÉGEK

Értékesítés & Marketing

Lépjen kapcsolatba ügyfeleinkkel, akiknek az élettapasztalataik miatt tesszük azt, amit teszünk.

Tervezés

Vigyen szenvedélyt a feltalálásba, és dolgozzon olyan létesítményekben, amelyek elkötelezettek a nagyszerű termékek létrehozásában.

Vállalati megoldások

Dolgozzon együtt szakemberekkel számos területen egy jobb Bose létrehozásáért.

Szoftverfejlesztés

Segítsen nekünk az ügyfelek és termékek közötti kapcsolat fejlesztésében.

Informatika

Létrehozhat és fenntarthat olyan infrastruktúrát, amely támogatja a hatékonyságot és a folyamatos innovációt a vállalat minden területén.

Diákok & Diplomások

Kezdje el karrierjét gyakornoki, együttműködési vagy rotációs programban.

ÉLET A BOSE-NÁL

Jobbá válni

Nem csak azért kutatunk és tesztelünk, mert elképesztő termékeket akarunk létrehozni, hanem mert értékeljük a tanulás folyamatát. Hisszük továbbá, hogy a munkavállalóknak mindig több lehetőségük vannak a fejlődésre. Mivel pedig értékeljük az egyéni szenvedélyeket és érdeklődési köröket, bármely olyan irányban fejlődhet, amely érdekli és inspirálja.

Közösség

Munkatársaink különlegessé teszik a Bose-t. Vállalatunk minden szintjén ösztönözzük a nyílt kommunikációt és az aktív részvételt az olyan csoportok alkalmazottainak körében, mint a Bose Young Professionals és a Women at Bose, miközben a zenei csoportokban és közösségi szolgáltatási csoportokban való részvétel összehoz bennünket egy közös ügy érdekében.

Hiszünk a jóságban

Fontos számunkra, hogy jó üzleti társak és jó szomszédok legyünk azokon a helyeken, ahol élünk és dolgozunk. A jótékonysági tevékenységeink sem korlátozódnak a vállalati partnerségeinkre. Támogatjuk a helyi adományozást, a fizetett munkavállalói önkéntességet, közösségi hozzájárulást és egy átfogó katonai programot.

„Minden alkalommal, amikor eljutottam a karrierem egy olyan pontjára, ahol már nem éreztem kihívást, a Bose mindig lehetőséget adott arra, hogy valami újat próbáljak ki.”

Katherine Jenkins
Stratégiai menedzser, Globális Értékesítés

Előnyök

Tevékenységünk középpontjában a nagyszerű ügyfélélmények nyújtása áll, amelyet azonban nem tudnánk teljesíteni a munkavállalóink nagyszerű élményeinek biztosítása nélkül. A versenyképes fizetés mellett rugalmas munkaszervezést, termékkedvezményeket, továbbá számos egészségügyi- és nyugdíj-megtakarítási lehetőségeket kínálunk. Munkavállalóink a vállalat minden szintjén különböző programokhoz férhetnek hozzá, amelyek segítik előremozdítani a munkahelyen belüli és azon kívüli kapcsolatokat, például az összetartó csoportokat, valamint a közösségi szolgáltatási és fenntarthatósági projekteket.

Az Ön személyes fejlődése ugyanolyan fontos számunkra, mint a szakmai fejlődése, ezért egész évben támogatjuk a jóléti kezdeményezésekben, oktatási forrásokban és különleges eseményeken való részvételt, amelyek élő zenével, filmekkel, híres látogatókkal és még sok mással várják.

A BOSE-ZAL JOBB AZ ÉLET

QuietComfort 35 vezeték nélküli fejhallgatót viselő férfi

Bose kereskedelmi termékek

Ha laborjainkban a legutóbbi változatnál nem tervezünk jobbat, akkor a termék nem kerül az üzleteinkbe. Úttörő zajkioltó technológiánkat például 20 éven keresztül fejlesztettük, és mivel úgy tűnik, az embereknek tetszik, az innovációba fektetett minden idő szerintünk is teljes mértékben megérte.

Ez pedig azért van, mert egyetlen hasznos sikertelenséget sem hagyunk veszendőbe. Minden általunk fejlesztett termék hosszas fejtörést okozó és 180 fokos változtatásokat igénylő kihívások sora, amely végül nagyszerű ügyfélélményhez járul hozzá.

A dolgok jobbá tételére irányuló szenvedélyünk nem áll meg a termékeknél. Minden nap hatékonyabb kommunikáción, szorosabb együttműködésen és hatékonyabb folyamatokon dolgozunk. Csak úgy tudjuk ügyfeleinknek a legjobbat nyújtani, ha a megteremtjük a legjobb munkahelyet.

AHOL DOLGOZUNK

Nemzetközi cégként a Bose három fő földrajzi régióban működik: Amerika, Ázsia és a Csendes-óceán térsége és Európa. Így nem meglepő, hogy a Bose-nál bárhol találhat karrierlehetőséget; az Egyesült Államoktól Európáig, a Közel-Kelettől, Indián keresztül Kínáig, Japánban, Tajvanon, Szingapúrban és Ausztráliában.

Míg cégünk székhelye, a massachusetts-i Framingham ad otthont számos funkciónknak és üzletágnak, a termékfejlesztési, gyártási, értékesítési, autóipari és elosztó területeink megtalálhatók szerte a világon. Ha mindig is szeretett volna egy adott helyen élni, és tehetségét jó célra fordítaná, akkor minden bizonnyal remek lehetőséget tudunk nyújtani az Ön számára.

Amerika
Kanada
Mexikó
Amerikai Egyesült Államok

Ázsia és a Csendes-óceán térsége
Ausztrália
Kína
India
Japán
Új-Zéland
Szingapúr
Egyesült Arab Emírségek

Európa
Ausztria
Belgium
Dánia
Finnország
Franciaország
Németország
Olaszország
Norvégia
Lengyelország
Portugália
Spanyolország
Svédország
Svájc
Hollandia
Egyesült Királyság

A Bose esélyegyenlőséget előtérbe helyező munkaadó, amely elkötelezett a befogadás és a sokszínűség iránt. A képzett pályázókat a jogilag védett tulajdonságoktól függetlenül értékeljük.

A Bose nem különbözteti meg a pályázókat, és nem folyamodik retorzióhoz azokkal szemben, akik a kártérítésükről vagy a többi pályázóról érdeklődnek, és ezeket nyilvánosságra hozzák vagy megvitatják.

A Bose elkötelezett a fogyatékossággal élő személyek iránt, beleértve a pályázókkal történő munkavégzés és megfelelő szállás biztosítását.