ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!
 

AJÁNDÉKOZZON BOSE TERMÉKEKET.
AJÁNDÉKOZZON ÉLMÉNYT.

Ismét itt a karácsony. Az ünnepek közeledtével nálunk mindenkinek megtalálja a tökéletes ajándékot – magát is beleértve. Ajándékozzon Bose termékeket, és hozza még közelebb szeretteit a zenéhez és a szórakozáshoz.

KÉNYELEM AZ UTAZÁS SORÁN. TÖKÉLETES UTAZÁS.

AJÁNDÉK
UTAZÓKNAK

Nyaralóknak, sokat repülőknek és ingázóknak. Kényelem az utazás során a prémium teljesítmény és a zajcsökkentés segítségével. Amint megérkezett, a népszerű Bluetooth® hangsugárzókkal kezdődhet a móka.

EDZÉSHEZ. ÉS A VERSENY NAPJÁRA.

AJÁNDÉKOK
A SPORT SZERELMESEINEK

A profi sportolók imádják a sportfejhallgatójukat. De ezzel mindenki így van, nem? A vezeték nélküli in-ear fejhallgatóval tovább feszegethetik határaikat. Vagy segítse őket abban, hogy a maximumot nyújtsák a verseny napján.

KEMÉNY MUNKA. ÉLVEZZE A ZENÉT.

AJÁNDÉKOK
EGYETEMISTÁKNAK

Keményen dolgoznak az iskolában, ugye? (Ugye?) A zene segítségével ösztönözheti őket a jobb fókuszálásra tanulás közben, a keményebb edzésre, illetve a zenével felpörgetheti a partit.

ESTI FILMEZÉS. DÍSZVACSORA.

AJÁNDÉKOK
A HÁZIBULIZÓKNAK

A partik szerelmesei szeretnék a legjobb hangszórókat maguk mellett tudni. Ezek a termékek kompromisszumok nélküli teljesítményt és rugalmasságot biztosítanak, melynek segítségével a házban bárhol élvezheti a zenét. Ajándék az édesanyja és az édesapja számára? Ideális választás.