ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!
 

AJÁNDÉKOK
A HÁZIBULIZÓKNAK

Találja meg az ideális ajándékot édesanyja és édesapja számára...illetve bárkinek, aki szeret partikat szervezni.

ÖN A LEGJOBB HANGZÁSRA VÁGYIK. EZÉRT MEGALKOTTUK A LEGJOBB HANGPROJEKTORT.

SoundTouch 300 hangprojektor

Itt a verseny napja. Vagy filmet szeretne nézni. Mindegy miről van szó, a minőségi hangzás létfontosságú. Ezért megalkottuk a legjobb hangprojektort. Minden szeglete tömve van technológiával, ami a legtöbbet hozza ki a filmekből, a tv-műsorokból és a sportközvetítésekből. Valamint a SoundTouch segítségével a zene világa egy karnyújtásnyira van.

ÉLETHŰ HANGZÁS, VEZETÉK NÉLKÜLI ZENE

Wave SoundTouch rendszer IV

Biztosan ismerős. Azonban ez a Wave rendszer zenelejátszásra is képes a SoundTouch segítségével. Teljes, gazdag hangzás, valamint zenelejátszás lehetősége internetrádióról, zenetárakból, lejátszási listákról és népszerű zenei szolgáltatásokról az otthoni Wi-Fi®-hálózaton keresztül? Igen, ez a parti lelke.

VIGYE ÚJ IRÁNYBA A HANGZÁST. MINDEN IRÁNYBA.

SoundLink Revolve+ Bluetooth®-hangsugárzó

Tapasztalja meg a 360°-os hangsugárzó minden irányban mély és ámulatba ejtő hangzását. Helyezze a szoba közepére, így mindenkinek ugyanabban az élményben lesz része. Vagy helyezze egy fal közelébe, hogy elmerülhessen a visszaverődő hangzásban. A rugalmas fogantyúnak köszönhetően bárhová könnyedén magával viheti.

MINDEN A RÉSZLETEKBEN REJLIK. ÉPPEN EZÉRT SEMMIRŐL SEM MONDTUNK LE.

Lifestyle 650 rendszer

A rendszert úgy alkottuk meg, hogy minden szempontból tökéletes legyen. Akusztika. Megjelenés. Mestermunka. Egyszerűség. Tényleg több mint egy ajándék: ez az általunk valaha gyártott legjobb 5 hangsugárzós házimozirendszer.