ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!
 

AJÁNDÉKOK
A HÁZIBULIZÓKNAK

Találja meg az ideális ajándékot édesanyja és édesapja számára...illetve bárkinek, aki szeret partikat szervezni.

ÉLETHŰ HANGZÁS, VEZETÉK NÉLKÜLI ZENE
Wave SoundTouch rendszer IV

Biztosan ismerős. Azonban ez a Wave rendszer zenelejátszásra is képes a SoundTouch segítségével. Teljes, gazdag hangzás, valamint zenelejátszás lehetősége internetrádióról, lejátszási listákról és népszerű zenei szolgáltatásokról az otthoni Wi-Fi®-hálózaton keresztül? Igen, ez a parti lelke.

ÖN A LEGJOBB HANGZÁSRA VÁGYIK. EZÉRT MEGALKOTTUK A LEGJOBB HANGSZÓRÓT.
SoundTouch 300 hangprojektor

Itt a verseny napja. Vagy filmet szeretne nézni. Mindegy miről van szó, a minőségi hangzás létfontosságú. Ezért megalkottuk a legjobb hangszórót. Minden szeglete tömve van technológiával, ami a legtöbbet hozza ki a filmekből, a tv-műsorokból és a sportközvetítésekből. Valamint a SoundTouch segítségével a zene világa egy karnyújtásnyira van.

MINDEN A RÉSZLETEKBEN REJLIK. ÉPPEN EZÉRT SEMMIRŐL SEM MONDTUNK LE.

Lifestyle 650 rendszer

Ezt a rendszert úgy alkottuk meg, hogy minden szempontból tökéletes legyen. Akusztika. Megjelenés. Mestermunka. Egyszerűség. Tényleg több mint egy ajándék: ez az általunk valaha gyártott legjobb 5 hangszórós házimozirendszer.

A LEGERŐTELJESEBB VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSZÓRÓNK
SoundTouch 30 hangszóró

Ez a legjobb egy hangszórós SoundTouch rendszerünk, amely csodálatos hangzásával odavonzza az embereket. Zenelejátszás internetrádióról, lejátszási listákról és népszerű zenei szolgáltatásokról az otthoni Wi-Fi®-hálózaton keresztül. Egy gombnyomás, és ez a hangszóró lesz a parti lelke.

GAZDAG, AZ EGÉSZ HELYISÉGET BETÖLTŐ HANGZÁS EGY KIS MÉRETŰ HANGRENDSZERTŐL

Wave zenei rendszer IV

Csak csatlakoztassa a rendszert, és már kész is! A normál vagy írott CD-k/MP3-lemezek elölről helyezhetők be, a keskeny távirányítóval pedig a rendszer összes funkciója a helyiség bármely pontjáról szabályozható. A kényelmes bekapcsolás/kikapcsolás/ébresztéselhalasztás érintéses vezérlője teljes mértékben láthatatlan.