ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!
 

AJÁNDÉKOK
A SPORT SZERELMESEINEK

Imádják nézni a meccseket. Valamint olyan keményen edzenek, mintha a legközelebbin ők is részt vennének. Szeretni fogják ezeket az ajándékokat.

KIVÁLÓ HANGTELJESÍTMÉNY, AMELY MOZGÁSBAN TARTJA
SoundSport vezeték nélküli fejhallgató

Feszegesse a határokat az erőteljes hangzás segítségével úgy, hogy nem állják útját a kábelek. A vezeték nélküli in-ear fejhallgató biztonságosan és kényelmesen illeszkedik az edzés során. Izzadság- és időjárásálló, valamint az akkumulátor-élettartamnak köszönhetően tartja Önnel az iramot.

MEGDOBOGTATJA A SZÍVET. KÖVETI A SZÍVDOBOGÁST.
SoundSport Pulse vezeték nélküli fejhallgatók

Legújabb vezeték nélküli sportfejhallgatónkkal magasabb szintre emelheti az edzést. A beépített pulzusszám-érzékelővel ellátott SoundSport Pulse fejhallgató megkönnyíti a teljesítmény nyomon követését, és közben egyetlen taktusról sem fog lemaradni.

A legnépszerűbb Bluetooth® csatlakozású hangszórónk:

SoundLink Mini Bluetooth hangszóró II

Ideális rövid edzésekhez...vagy hosszas baráti beszélgetésekhez. Ez a könnyű és vezeték nélküli hangszóró ötvözi a lenyűgöző hangzást és a mély basszust ebben az ultrakompakt kialakításban.

ÖN A LEGJOBB HANGZÁSRA VÁGYIK. EZÉRT MEGALKOTTUK A LEGJOBB HANGSZÓRÓT.
SoundTouch 300 hangprojektor

Itt a verseny napja. Vagy filmet szeretne nézni. Mindegy miről van szó, a minőségi hangzás létfontosságú. Ezért megalkottuk a legjobb hangszórót. Minden szeglete tömve van technológiával, ami a legtöbbet hozza ki a filmekből, a tv-műsorokból és a sportközvetítésekből. Valamint a SoundTouch segítségével a zene világa egy karnyújtásnyira van.