ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!
 

AJÁNDÉKOK
A SPORT SZERELMESEINEK

Imádják nézni a meccseket. Valamint olyan keményen edzenek, mintha a legközelebbin ők is részt vennének. Szeretni fogják ezeket az ajándékokat.

MEGDOBOGTATJA A SZÍVET. KÖVETI A SZÍVDOBOGÁST.

SoundSport Pulse vezeték nélküli fejhallgató

Továbbfejlesztett vezeték nélküli sportfejhallgatónkkal magasabb szintre emelheti az edzést. A beépített pulzusszám-érzékelővel ellátott SoundSport Pulse fejhallgató megkönnyíti a teljesítmény nyomon követését, és közben egyetlen taktusról sem fog lemaradni.

KIVÁLÓ HANGTELJESÍTMÉNY, AMELY MOZGÁSBAN TARTJA

SoundSport vezeték nélküli fejhallgató

Feszegesse a határokat az erőteljes hangzás segítségével úgy, hogy nem állják útját a kábelek. A vezeték nélküli in-ear fejhallgató biztonságosan és kényelmesen illeszkedik az edzés során. Izzadság- és időjárásálló, valamint az akkumulátor-élettartamnak köszönhetően tartja Önnel az iramot.

ZENE INDULÁSRA KÉSZEN

SoundLink Revolve Bluetooth®-hangsugárzó

A valódi 360°-os hangzásra tervezett hangsugárzó kiváló választás a gyors edzésekhez. Emellett szabadtéri programokhoz és játékokhoz is tökéletesen alkalmas. Az egységes hanglefedettségnek és a tartós, vízálló kialakításnak köszönhetően a zenét mindenki ugyanolyan minőségben élvezheti.

ÖN A LEGJOBB HANGZÁSRA VÁGYIK. EZÉRT MEGALKOTTUK A LEGJOBB HANGPROJEKTORT.

SoundTouch 300 hangprojektor

Itt a verseny napja. Vagy filmet szeretne nézni. Mindegy miről van szó, a minőségi hangzás létfontosságú. Ezért megalkottuk a legjobb hangprojektort. Minden szeglete tömve van technológiával, ami a legtöbbet hozza ki a filmekből, a tv-műsorokból és a sportközvetítésekből. Valamint a SoundTouch segítségével a zene világa egy karnyújtásnyira van.