ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!
 

AJÁNDÉKOK
EGYETEMISTÁKNAK

Ismét vége egy szemeszternek, és hazamentek az ünnepekre. Segítsen nekik, hogy újult erővel vághassanak neki a második félévnek.

PÁRATLAN HANGZÁS ÉS KIS MÉRET

SoundLink Micro Bluetooth®-hangsugárzó

Kis mérete ellenére kivételesen nagy teljesítményű. Ajándékozzon a kollégiumi szobában és hétvégi kirándulásokon egyaránt remekül kihasználható hangsugárzót. A hangsugárzó strapabíró és vízálló, és megbízható, szakadásálló szilikonpánttal van ellátva.

KÖNNYEN ILLESZKEDIK A FÜLRE. NEM ÁLLJÁK ÚTJÁT A
VEZETÉKEK.

Bose fülre illeszkedő, vezeték nélküli fejhallgató

Nagyszerű választás, ha relaxálni kíván kedvenc zenéivel, miközben a megbízható Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően mindig elérhető marad.

Tiszta és erőteljes hangzás, intuitív vezérlők és egy olyan páratlanul könnyű és luxuskialakítású illeszkedés, amely felülemelkedik a tipikus, vezeték nélküli fejhallgatók nyújtotta viselési élményen.

MERÉSZ HANGZÁS, BÁRMERRE SODORJA IS AZ ÉLET

SoundLink Color Bluetooth® hangsugárzó II

Essen eső, süssön a nap, a zenének szólnia kell. Különösen ezzel a vízálló vezeték nélküli hangsugárzóval. Négy élénk színben kapható, és bárhova magával viheti. Így bárhol megoszthatja zenéjét és stílusát. Népszerű ajándék a diákok számára.

KIVÁLÓ HANGTELJESÍTMÉNY, AMELY MOZGÁSBAN TARTJA

SoundSport vezeték nélküli fejhallgató

Tanulás...és edzés közben. Segítse kedvenc egyetemista ismerősét határainak feszegetésében az erőteljes hangzás segítségével. A vezeték nélküli in-ear fejhallgató biztonságosan és kényelmesen illeszkedik, valamint izzadság- és időjárásálló.