ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!
 

AJÁNDÉKOK
EGYETEMISTÁKNAK

Ismét vége egy szemeszternek, és hazamentek az ünnepekre. Segítsen nekik, hogy újult erővel vághassanak neki a második félévnek.

KIVÁLÓ HANGTELJESÍTMÉNY, AMELY MOZGÁSBAN TARTJA
SoundSport vezeték nélküli fejhallgató

Tanulás...és edzés közben. Segítse kedvenc egyetemista ismerősét határainak feszegetésében az erőteljes hangzás segítségével. A vezeték nélküli in-ear fejhallgató biztonságosan és kényelmesen illeszkedik, valamint izzadság- és időjárásálló.

A VEZETÉK NÉLKÜLI SZABADSÁG ÉS A KATEGÓRIAELSŐ HANGZÁS TALÁLKOZÁSA
SoundLink fül köré illeszkedő fejhallgató II

Tökéletes választás a zenével történő relaxáláshoz, valamint a Bluetooth® csatlakozási lehetőségnek köszönhetően nyugodtan élvezheti a telefonhívásokat. Gazdag hangzás, intuitív irányítás és páratlanul könnyű valamint luxus érzet, melyet nem tapasztalhat más vezeték nélküli fejhallgatók esetében.

MERÉSZ HANGZÁS, BÁRMERRE SODORJA IS AZ ÉLET
SoundLink Color Bluetooth®-hangszóró

A népszerű Bluetooth-hangszórót bárhová magával viheti. A kis méretű, mégis tartós eszköz kiegyensúlyozott és teljes hangterjedelmű hangzást biztosít. Ráadásul az újratölthető akkumulátornak köszönhető nyolcórás használat révén kiváló teljesítményt képes nyújtani.

A nagyszerű teljesítmény segítségével ossza meg zenéjét.
SoundLink Bluetooth® hangszóró III

Ez a legjobb teljesítményű SoundLink hangszórónk. Hangosabban és tovább szól, akár 14 órán át biztosít zenét a buliban. Legyen szó a kampuszon, vagy azon kívül megrendezett összejövetelekről. A vezeték nélküli hangszóró még jobbá teszi őket. Sokkal jobbá.