ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!
 

AJÁNDÉKOK
UTAZÓKNAK

Népszerű ajándék az utazók körében. Mire a csomagolópapír eléri a földet, már lefoglalták a következő utazást.

AZ EDDIGI LEGJOBB FEJHALLGATÓNK

QC35 fejhallgató

Eddigi legjobb fejhallgatónk, vezetékek és kompromisszumok nélkül. Első osztályú hangzás, világelső zajkioltás és fényűző viselet, mely a leghosszabb repülőutak során is kényelmes marad, valamint ehhez társul a hosszú akkumulátor-élettartam.

ÉLVEZZE A ZENÉT, BÁRHOVÁ IS MENJEN

SoundLink Micro Bluetooth® hangsugárzó

A strapabíró és vízálló hangsugárzó kis mérete ellenére kivételes teljesítményt biztosít a túrázók, kerékpárosok, hátizsákos turisták és bárki számára, aki útközben sem szeretne lemondani a zenéről. A szakadásálló szilikonpántnak köszönhetően pedig biztosan soha nem fogja elhagyni. Ezzel a hangsugárzóval bárhová magával viheti a zenét.

ZAJSZŰRÉSRE TERVEZVE. TÖKÉLETESEN SZABÁLYOZHATÓ.

QuietControl 30 fejhallgató

Ezt a vezeték nélküli fejhallgatót könnyű, komfortos kialakítás és kényelmes in-ear illeszkedés jellemzi. Vigye bárhova magával, és legyen környezete ura a szabályozható zajszűrés segítségével.

VIGYE ÚJ IRÁNYBA A HANGZÁST. MINDEN IRÁNYBA.

SoundLink Revolve Bluetooth® hangsugárzó

A leszállást követően is jól jön egy útitárs. Ez az egyik legjobb teljesítményű hordozható hangsugárzónk. Valódi 360°-os hangzást biztosít, és a kis méret ellenére meglepően nagy hangerőre képes. Ki szeretné vinni a szabadba? Semmi akadálya, ugyanis a kivételes tartós és vízálló hangsugárzót arra terveztük, hogy bárhová magával vihesse.