Üzletek

A hang-kép szinkronizációról

Amint az nemrég tudomásunkra jutott, egyes vásárlóink a videók megtekintésekor késést tapasztalnak a hangszinkronizációban. A valóban vezeték nélküli fejhallgatók esetében ismert jelenség a kép és a hang között tapasztalható, bizonyos mértékű késés, ám a visszajelzések szerint a termék nem működött az elvártnak megfelelően.

Mostantól elérhető a SoundSport Free szoftverfrissítés, amely a legtöbb esetben javulást eredményez a hang-kép szinkronizációban. Az új szoftvert a Bose Connect alkalmazáson keresztül töltheti le vezeték nélkül, asztali számítógép használata esetén pedig látogasson el a btu.bose.com oldalra. Ha Ön az Audio Video Distribution Transport Protocol (AVDTP) 1.3-as vagy újabb verziójával kompatibilis Bluetooth-eszközzel rendelkezik, a frissítés előnyös lesz az Ön számára. Megbizonyosodtunk arról, hogy az Apple iPhone és iPad termékei ezt a protokollt használják, az egyéb Bluetooth-technológiát alkalmazó népszerű eszközök értékelése pedig folyamatosan zajlik. A hang-kép szinkronizáció minősége a megtekintett mobilalkalmazástól (pl. Netflix, YouTube) is függ. Javasoljuk, hogy mobilalkalmazásaihoz, Bluetooth-eszközeihez és Bose fejhallgatóihoz a legújabb szoftvert használja.

Kérdéseivel és kéréseivel keresse fel a global.bose.com oldalon keresztül megtalálható régiós kapcsolatfelvételi lehetőséget, vagy kövesse a @BoseService bejegyzéseit a Twitteren.