Hamis termékek

Ha biztos szeretne lenni abban, hogy eredeti Bose terméket vásárol, mindig közvetlenül a Bose vállalattól vagy hivatalos Bose viszonteladótól vásároljon. Az ügyfelek által közvetlenül a Bose vállalattól vagy hivatalos viszonteladótól – akár online, akár üzletben – vásárolt Bose termékek eredetiek és a korlátozott Bose jótállás vonatkozik rájuk.

A nem hivatalos viszonteladóktól való vásárlás kockázatokat rejthet magában. A Bose korlátozott jótállása csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyeket közvetlenül egy hivatalos viszonteladótól vásároltak meg. Emellett a nem hivatalos viszonteladótól vásárolt termékek akár hamisított vagy lopott termékek is lehetnek. Ha megpróbálja továbbértékesíteni ezeket a termékeket, az jelentős polgári peres eljárást és/vagy büntetőeljárást vonhat maga után.

Mire kell ügyelni, és mi a teendő?

A piacon sok hamisítvánnyal találkozhat. A Bose vállalatnak tudomása van arról, hogy a Bose fejhallgatók és viselhető audiotermékek közül a legtöbbnek van kereskedelmi forgalomba került hamisított változata; ilyenek például a következők: Bose Frames, Bose Sport Earbuds, QuietComfort Earbuds II, QuietComfort Earbuds, QuietComfort 45, 35 II, 35, 25, 20/20i, 3 és 15, QuietControl 30, SoundLink, SoundSport (az összes típus), SoundWear Companion, Sleepbuds, SoundTrue, SoundTrue Ultra, FreeStyle, IE2, MIE2/MIE2i, SIE2/SIE2i, OE2/OE2i, AE2/AE2i és a Bluetooth®-os headsetek. A vezeték nélküli hangsugárzókat is gyakran hamisítják, például a SoundLink III, II, Mini, Color, Micro, Revolve, Revolve II, Revolve+, Revolve+ II és Flex típusokat. Ezeket a termékeket általában a Bose és a hivatalos viszonteladók áraihoz képest alacsonyabb összegért kínálják, azonban az árak nem annyira kedvezőek, hogy felmerüljön a vásárlókban a hamisítás gyanúja.

A hamisítványok megjelenése és csomagolása ránézésre gyakran rendkívül hasonlít a valódi Bose termékekére, azonban a termékek nem felelnek meg az eredeti Bose termékekre jellemző magas teljesítményszabványoknak. A hamisítók komoly erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy a termékek a megszólalásig hasonlítsanak az eredeti termékekre. A hamisított termékek csomagolása is tartalmaz jótállási kártyát, és a termékeken az eredeti Bose sorozatszámokat másoló sorozatszám is fel van tüntetve. Felettébb nehéz megkülönböztetni a hamisított és az eredeti termékeket.

Gyakran találkozunk a valódi vezeték nélküli in-ear fülhallgatók olyat hamisított változataival is, amelyek BOSE logóval vannak ellátva, de nem hasonlítanak a Bose által gyártott egyetlen termékre sem. A Bose nem gyárt olyan típusú fejhallgatót, amelyen a „TWS” felirat szerepel. A Bose által gyártott valódi vezeték nélküli in-ear fejhallgatók választéka a Bose Sport Earbuds sportfülhallgatóra II, a Bose QuietComfort Earbuds II fülhallgatóra, a Bose QuietComfort Earbuds fülhallgatóra és a Bose SoundSport Free vezeték nélküli fejhallgatóra korlátozódik.

Ha azt gyanítja, hogy hamisított Bose terméket vásárolt, javasoljuk, hogy küldjön be egy Hamisított termék bejelentése űrlapot, és segítünk meghatározni, hogy a megvásárolt termék eredeti-e.

A csalások kivédésének három lehetséges módja

Vásároljon közvetlenül a Bose vállalattól. A Bose.com a Bose Corporation hivatalos weboldala az Amerikai Egyesült Államokban és a hozzá tartozó területeken élő lakosok számára, a többi ország megfelelő weboldalát pedig a Bose Worldwide oldalról kiindulva találhatja meg. Ha most szeretne terméket vásárolni, menjen biztosra, és vásároljon eredeti Bose terméket.

Keresse az adott kiskereskedők honlapján megtalálható, hivatalos Bose Authorized Dealer jelvényt.*

Bose Authorized Dealer jelvény

A hivatalos viszonteladókkal kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot. Ha Ön az Egyesült Államokban él, hívja az 1-800-999-2673-as telefonszámot, vagy forduljon hozzánk a support@bose.com e-mail-címen keresztül. Ha az Egyesült Államokon kívül él, lépjen a Bose Worldwide oldalra az adott ország kapcsolatfelvételi adatainak megtekintéséhez. A Bose egy képviselője ellenőrizni fogja annak a viszonteladónak vagy webhelynek a nevét, ahonnan Ön vásárolni kíván, és tudatja Önnel, hogy az a Bose által engedélyezett viszonteladó-e.

Bose Corporation
Framingham, Massachusetts, USA

*Jelenleg nem jelenik meg a jelvény valamennyi, a Bose által jóváhagyott viszonteladónál.