ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

Hamis termékek

Ha biztos szeretne lenni abban, hogy eredeti Bose terméket vásárol, mindig közvetlenül a Bose vállalattól vagy hivatalos Bose viszonteladótól vásároljon. Az ügyfelek által közvetlenül a Bose vállalattól vagy hivatalos viszonteladótól online, telefonon, katalógusból vagy üzletben vásárolt Bose termékek eredetiek és korlátozott Bose jótállás vonatkozik rájuk.

A nem hivatalos viszonteladóktól való vásárlás kockázatokat rejthet magában. Ha az eladó nem rendelkezik a hivatalos viszonteladótól származó, vásárlást igazoló nyugtával, a termékre nem vonatkozik a Bose jótállása. Emellett a nem hivatalos viszonteladótól vásárolt termékek hamisított vagy lopott termékek lehetnek, és ha megpróbálja továbbértékesíteni azokat, komoly polgári jogi felelősségre vonásra és/vagy büntetőeljárásra számíthat.

Mit keressen – és mit tegyen?

A piacon sok hamisítvánnyal találkozhat. A legtöbb típusú Bose fejhallgató, többek között a QuietComfort 35, 25, 20/20i, 3 és 15, a QuietControl 30, SoundLink, SoundSport, SoundTrue, SoundTrue Ultra, FreeStyle, IE2, MIE2/MIE2i, SIE2/SIE2i, OE2/OE2i, AE2/AE2i és Bluetooth® headsetek, valamint a SoundLink III, II, Mini, Color, Micro, Revolve, Revolve+ és SoundWear Companion hangsugárzók hamisított változatát nem hivatalos eladók is árulják, és azok gyakran fellelhetők népszerű aukciókon, e-kereskedelmi weboldalakon és bolhapiacokon. Néhány esetben előfordul, hogy kínai értékesítők állításuk szerint eredeti „OEM” fejhallgatókat árulnak, azonban ezek a termékek mind hamisítványok. Ezeket a termékeket általában a Bose és a hivatalos viszonteladók áraihoz képest alacsonyabb összegért kínálják, azonban az árak nem annyira kedvezőek, hogy felmerüljön a vásárlókban a hamisítás gyanúja.

A hamisítványok csomagolása ránézésre rendkívül hasonlít a Bose termékek csomagolására, azonban maguk a termékek nem felelnek meg az eredeti Bose termékekre jellemző magas teljesítményszabványoknak. A hamisítók komoly erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy a termékek a megszólalásig hasonlítsanak az eredeti termékekre. A hamisított termékek csomagolása is tartalmaz jótállási kártyát, és a termékeken az eredeti Bose sorozatszámokat másoló sorozatszám is fel van tüntetve. Felettébb nehéz megkülönböztetni a hamisított és az eredeti termékeket. Ha azt gyanítja, hogy hamisított Bose terméket vásárolt, vegye fel velünk a kapcsolatot a Report_Counterfeits@bose.com címen, és segítünk meghatározni, hogy a megvásárolt termék eredeti-e.

A Bose termékek közül a fejhallgatókat és a vezeték nélküli hangsugárzókat hamisítják a leggyakrabban, azonban találkoztunk már régebbi típusú hamisított hangsugárzókkal is, ilyenek például a 101 és 301 hangsugárzórendszerek, valamint a Panaray 502 A hangszóró. Az is előfordul, hogy a BOSE védjegyet olyan termékeken, például karakoe-mikrofonokon használják, amelyek egyetlen általunk gyártott termékhez sem hasonlítanak. A legjobb megoldás minden esetben az, ha hivatalos viszonteladótól vásárol.

A csalások kivédésének három lehetséges módja:
Vásároljon közvetlenül a Bose vállalattól online, telefonon vagy a Bose üzleteiben. A bose.hu a Bose Corporation hivatalos weboldala az Amerikai Egyesült Államokban és a hozzá tartozó területeken élő lakosok számára. Ha most szeretne terméket vásárolni, menjen biztosra, és vásároljon eredeti Bose terméket.

Keresse az adott kiskereskedők honlapján megtalálható, hivatalos Bose Authorized Dealer jelvényt.*

A hivatalos viszonteladókkal kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot. Ha Ön az Egyesült Államokban él, hívja az 1-800-999-2673-as telefonszámot, vagy forduljon hozzánk a support@bose.com e-mail-címen keresztül. Ha az Egyesült Államokon kívül él, keresse fel a Bose Worldwide oldalt az adott ország kapcsolatfelvételi adatainak megjelenítéséhez. A Bose egy képviselője ellenőrizni fogja annak a viszonteladónak vagy webhelynek a nevét, ahonnan Ön vásárolni kíván, és tudatja Önnel, hogy az a Bose által engedélyezett viszonteladó-e.

Ha be szeretne jelenteni egy vélhetően hamisított Bose terméket, küldjön nekünk e-mailt a Report_Counterfeits@bose.com címre. A Bose nagyra értékeli, ha Ön is segít a hamisított termékek forgalmazásának megállításában.

Bose Corporation
Framingham, Massachusetts, USA

*Jelenleg nem jelenik meg a jelvény valamennyi, a Bose által jóváhagyott viszonteladónál.