Üzletek

SoundLink hangsugárzó Bluetooth készülékkel való párosítása

A következőre érvényes::

Egy eszköz hangsugárzóhoz történő párosításához kövesse az alábbi lépéseket:

A hangsugárzón nyomja meg a BE-/KIKAPCSOLÁS gombot a hangsugárzó bekapcsolásához.

SoundLink III hangsugárzó kiemelt be- és kikapcsoló gombbal

Nyomja meg a Bluetooth® gombot, hogy a Bluetooth állapotjelző lassan kéken villogjon. Ha a Bluetooth visszajelző fehéren villog, nyomja meg újra a Bluetooth gombot. A Bluetooth gomb megnyomásával válthat a csatlakozási üzemmód (villogás fehér színnel) és a párosítási üzemmód (pulzálás kék színnel) között

SoundLink III hangsugárzó kiemelt Bluetooth-gombbal

A készüléken kapcsolja be a Bluetooth funkciót. Ez jellemzően a készülék beállítások menüjében található meg. A készüléktől függően lehet, hogy meg kell nyomnia "Eszközök keresése" vagy hasonló gombot az adott területen elérhető Bluetooth eszközök megtalálásához.

A készüléke Bluetooth listáján válassza ki a "Bose SLIII" nevű készüléket. Ha a készüléke jelszót két, írjon be a "0000" (négy nulla) karaktersort. Amikor a párosítás befejeződött, és a készüléke csatlakoztatva van a hangsugárzóhoz, a hangsugárzón található Bluetooth állapotjelző villogó kékről állandó fehér fényre vált, és a hangsugárzó hangjelzést ad.

Okostelefon Bluetooth-t beállító képernyője

A hangsugárzó memóriája

A hangsugárzó legfeljebb hat párosított eszközre képes emlékezni. Ha a hangsugárzót további eszközzel párosítja, a legrégebben párosított eszköz már nem lesz párosítva a hangsugárzóval.

Az összes eszköz törléséhez a hangsugárzó memóriájából nyomja meg hosszan a Bluetooth gombot (körülbelül 10 másodpercig), amíg egy hangjelzést nem hall. Minden eszköz törölve van, és a hangsugárzó látható lesz.

Eszköz ismételt csatlakoztatása

Ha a hangsugárzó be van kapcsolva, akkor megkísérli az újracsatlakozást a memóriájában szereplő valamely eszközzel, a legutoljára csatlakoztatott eszközzel kezdve. Ha a legutoljára csatlakoztatott eszköz nem elérhető, a hangsugárzó az utolsó előttinek csatlakoztatott eszközhöz csatlakozik, és így tovább. A hangsugárzó az egyes párosított eszközöket körülbelül 30 másodpercig keresi.