ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

Eszközök csatlakoztatása a kiegészítő bemenethez

A következőre érvényes::

Számos eszközt csatlakoztathat a SoundLink Color hangszóróhoz, még abban az esetben is, ha az eszköz nem rendelkezik Bluetoothfunkcióval. Ezeket az eszközöket a hangszóró oldalán található 3,5 mm-es vonalbemeneti-csatlakozóba tudja csatlakoztatni.

Megjegyzés: Az eszköz csatlakozásának függvényében szüksége lehet egy 3,5 mm-es sztereó audiokábelre, vagy egy piros és egy fehér RCA csatlakozókábelre a 3,5 mm-es sztereó kábelhez.

Csatlakoztassa a sztereó bemeneti kábelt az eszközhöz

Ez a legtöbb hordozható készülék esetében általában a fejhallgató-csatlakozó. Más eszközök esetében (pl.: tv vagy CD-váltó) keresse a "Line Out (Vonalkimenet)" vagy "Audio Out (hangkimenet) feliratokkal ellátott piros és fehér csatlakozókat."

Csatlakoztassa a kábel másik felét a SoundLink hangszóró oldalán található vonalbemeneti-csatlakozóba.

Nyomja meg a hangszórón lévő  Vonalbemenet gombot

A csatlakoztatott eszközön állítsa a hangerőt 90%-ra, és a SoundLink hangszóró hangerőgombjainak használatával állítsa be a hangerőt.

Ha a csatlakoztatott eszköz nem játszik le hangot, a hangszóró 30 perc elteltével kikapcsol.

Megjegyzés: A hangszórón található USB-csatlakozó töltésre és frissítésre való. Az USB-csatlakozón keresztül lehetőség van audiotartalmak lejátszására.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért