Üzletek

Zajkioltási szintek szabályozása

A zajkioltási funkció a nemkívánatos zajok csökkentésével tisztább, életszerűbb audioélményt biztosít. Minden alkalommal, amikor a fejhallgatót bekapcsolja, a zajkioltási funkció a legmagasabb (10-es) szinten működik. A Bose Music alkalmazás segítségével megadhatja az alapértelmezett zajkioltási szintet, amely a bekapcsoláskor érvénybe lép.

Válassza ki a saját igényeinek és környezetének megfelelő zajkioltási szintet. A zajkioltás szintjének növelésével a külső hangok halkabban hallhatók. Ha csökkenti a zajkioltási szintet, a külső zajok hangosabbak lesznek.

Alapértelmezett zajkioltási szintek

Alapértelmezés szerint a Noise Control (Zajszabályozás) gomb három zajkioltási szinten lépked végig: 0 (teljes érzékelés), 5 (bizonyos fokú érzékelés), valamint 10 (teljes zajkioltás).

Alapértelmezett beállításLeírás
0Teljes mértékű áthallhatóságot biztosít, hogy hallhatóak legyenek a környező világ hangjai, mintha nem viselne fejhallgatót
5A legtöbb alacsony frekvenciájú zajt kioltja, amilyen pl. egy vonat zakatolása vagy egy porszívó zúgása, ugyanakkor biztosítja a környezet bizonyos fokú érzékelését. 
10A világelső zajkioltás gyakorlatilag minden környezeti zajt kiolt.

Az alapértelmezett zajkioltási szintek végigléptetéséhez nyomja meg, majd engedje fel a Noise Control (Zajszabályozás) gombot. Ismételje mindaddig, amíg a megfelelő szintet meg nem hallja. Az alapértelmezett zajkioltási szintek tesztre szabhatóak a Bose Music alkalmazással, a Settings (Beállítások), Noise Cancellation (Zajkioltás) menüpont kiválasztásával. A Bose Music alkalmazással emellett az összes zajkioltási szinthez hozzáférhet (0–10)

Bal fülre illeszkedő rész, rajta a Noise Control (Zajszabályozás) gombbal

Beszélgetés mód

A Beszélgetés mód kényelmes módszer, amellyel egyszerre szüneteltethető a lejátszás és biztosítható teljes érzékelés. Így bármikor megállhat egy rövid beszélgetésre, és azonnal érzékelheti a környezetében zajló dolgokat.

A beszélgetés mód bekapcsolása

1 másodpercig tartsa lenyomva a Noise Control (Zajszabályozás) gombot.

Bal fülre illeszkedő rész, rajta a Noise Control (Zajszabályozás) gombbal

A beszélgetés mód kikapcsolása

Nyomja meg bármelyik gombot, érintse meg kétszer, vagy húzza végig ujját az érintési felületen. A fejhallgató visszatér az előző zajkioltási szintre, és folytatja a hanglejátszást.