ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

A kijelző fényerejének beállítása

A következőre érvényes::

A rendszer kijelzője automatikusan alkalmazkodik a helyiség fényviszonyaihoz. Ez a funkció javítja a kijelző láthatóságát. A kijelző erős fényben nagyobb fényerővel világít, ha pedig a helyiségben sötétebb van, csökken a kijelző fényerőssége, így az kevésbé zavaró. A kijelző fényerőssége finomhangolással is beállítható, így például ellensúlyozható egy nagyon világos ablak hatása.

Ha szeretne beállítani a kijelző erős és gyenge fényviszonyok közötti fényerősségét, kövesse az alábbi lépéseket:

a távvezérlőn nyomja meg és tartsa lenyomva az alarm setup/menu gombot, amíg a kijelzőn meg nem jelenik a "setup menu " (beállítások menü)

Ébresztés beállítása/menü

nyomja meg ötször a tune/mp3 > gombot, amíg meg nem jelenik a "bright hi" (nagyobb fényerő) elem

Hangolás/MP3 >

a time - (idő -) vagy time + (idő +) gombokkal állítsa be a kijelző fényerősségét erős fényviszonyok esetén 8 és 15 között (a gyári beállítás 12)

Time -

Time +

nyomja meg egyszer a tune/mp3 > gombot, hogy megjelenjen a "bright lo" (kisebb fényerő) elem

Hangolás/MP3 >

a time - (idő -) vagy time + (idő +) gombokkal állítsa be a kijelző fényerősségét gyenge fényviszonyok esetén 1 és 8 között (a gyári beállítás 4)

Time -

Time +

nyomja meg az alarm setup/menu gombot a beállításból való kilépéshez, vagy várjon 10 másodpercet a beállításból való automatikus kilépésre

Ébresztés beállítása/menü

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért