ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

Bluetooth® hibaelhárítás

Nem tud egy adott eszközt csatlakoztatni?

Az alábbi lépések bármelyikének megkísérlése előtt ellenőrizze, hogy a rendszer legfrissebb verziója fut-e a SoundLink® vezeték nélküli hordozható hangszórón. Kattintson ide a szoftverfrissítési központ meglátogatásához és a hangszóró frissítéséhez. Ha a szoftver frissítése után is problémái vannak az eszköz csatlakoztatásával, nézze meg a hibaelhárítási lépéseket.

Nem tudja csatlakoztatni a korábban már párosított eszközt?

A probléma megoldásához próbálja ki a következőt:

hajtsa végre a termék alaphelyzetbe állítását

a soundlink® hangszóró alaphelyzetbe állításához kövesse az alábbi lépéseket:

a hangszórón nyomja meg és tartsa lenyomva a némítás gombot 10 másodpercig, a led-ek röviden felvillannak

Némítás

nyomja meg a be-/kikapcsolás gombot a soundlink® hangszóró visszakapcsolásához.

Be-/kikapcsolás

törölje a párosítási listát a soundlink® vezeték nélküli hangszórón és a forráson egyaránt

A SoundLink® hangszórón nyomja meg és tartsa lenyomva a Bluetooth® gombot körülbelül 10 másodpercig, amíg hangjelzést nem hall. A SoundLink® hangszóró minden Bluetooth® készüléket töröl a memóriájából, és észlelhetővé válik

Bluetooth

Törölje a Bluetooth® eszközén lévő listát. További információért forduljon az eszköz gyártójához

Hajtsa végre a termék alaphelyzetbe állítását. Nyomja meg és tartsa lenyomva a hangszórón lévő Mute gombot 10 másodpercig; a LED-ek röviden felvillannak. Nyomja meg a Be-/kikapcsolás gombot a SoundLink® hangszóró visszakapcsolásához

Némítás

Be-/kikapcsolás

Próbálja meg ismét párosítani az eszközt az alábbi lépéseket követve:

i. a bluetooth® eszköz és a soundlink® hangszóró egyaránt legyen bekapcsolva, majd nyomja le és tartsa lenyomva a hangszóró bluetooth® gombját három másodpercig a hangszóró észlelhetővé tételéhez. a bluetooth® visszajelző körülbelül másodpercenként egyszer lassan elhalványul, majd újra felerősödik, így jelezve, hogy a hangszóró észlelhető módban van

Bluetooth

ii. állítsa a bluetooth® eszközt "észlelhető" módba. így az eszköz meg tudja találni a soundlink® hangszórót
iii. az eszközön keresse meg a  bluetooth® eszközök listáját. válassza ki a listáról a  "bose soundlink" elemet
iv. ha az eszköz jelszót kér, írja be a 0000 számjegyeket, majd nyomja meg az ok gombot. bizonyos eszközökön külön el kell fogadnia kapcsolatot is. a bluetooth® eszköz jelzi, amikor a párosítás befejeződött. a soundlink® hangszóró azzal jelzi a párosítás befejezését, hogy a bluetooth visszajelző elhalványulása és felerősödése befejeződik, és folyamatosan világít.

biztosítsa, hogy a soundlink® hangszóró kb. 9 méteres távolságon belül legyen a bluetooth eszköztől

a rendszer úgy van kialakítva, hogy kb. 9 méteres hatótávolságban működjön. azonban a teljesítményt ronthatják az akadályok, például falak vagy fémek, valamint más bluetooth® eszközök is hatással lehetnek rá. próbálja meg közelebb vinni a soundlink® hangszórót a bluetooth® eszközhöz.

ellenőrizze, hogy a forrás bluetooth funkciója bekapcsolt állapotban legyen

sok bluetooth® technológiára képes eszköz rendelkezik olyan lehetőséggel, hogy a bluetooth® funkcióját be vagy ki lehet kapcsolni. előfordulhat, hogy ez az opció kikapcsolt állapotba van állítva, hogy hosszabb legyen az eszköz akkumulátorának/elemének élettartama. ellenőrizze, hogy ez az opció be legyen kapcsolva. ha a bose® termék párosítva van a bluetooth® technológiára képes eszközzel, akkor automatikusan újra csatlakoznia kell, ha a bluetooth® funkcióját bekapcsolják. ha a bose termék nem csatlakozik újra automatikusan, manuálisan válassza ki a bose terméket az eszközön található bluetooth® listáról.

manuálisan csatlakoztassa az eszköz listáján szereplő soundlink® hangszórót

egyes eszközök esetében az eszköz párosítva lesz, de a csatlakozás nem automatikus. lépjen az eszköz párosítási listájához és ellenőrizze, hogy ez a helyzet áll-e fenn. ha igen, próbálja meg a csatlakoztatást a soundlink® hangszóróhoz.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért