Üzletek

A Bose® termék karbantartása

A következőre érvényes::

Általános tisztítás

Óvatosan törölje le a fejpánt, a csatlakozók, a műanyag részek és a fejpántpárna külső felületeit enyhén szappanos vízzel benedvesített puha ronggyal. Különösen gondosan járjon el, amikor a fülpárnákat és a fülre illeszkedő részek külső felületeit tisztítja. A fülpárnákat ne merítse vízbe vagy egyéb folyadékba.

A headset fülre illeszkedő részének nyílásai

A headset nyílásainak tisztának és szennyeződésektől mentesnek kell lennie. Minden egyes repülés előtt ellenőrizze, hogy az egyes fülre illeszkedő részek nyílásai tiszták-e. A headset fülre illeszkedő részeinek letörlésekor ügyeljen, hogy nem nyomjon szennyeződést vagy piszkot a nyílásokba. Szükség esetén csipesz használatával távolítsa el az esetlegesen a nyílásokba szorult idegen anyagokat. Ne fújjon levegőt vagy vákuumot a nyílásokba, mivel az károsíthatja a headsetet.

A fülre illeszkedő részek belső hálója

Ne kísérelje meg eltávolítani, kicserélni, javítani vagy tisztítani ezt az összetevőt. A fülre illeszkedő részek belsejében található belső háló kritikus fontosságú a headset működéséhez. Ha a háló szemmel láthatóan sérült vagy kopott, vegye fel a kapcsolatot a Bose vállalattal. Ha a belső háló nedves lesz a környezetből származó nedvesség, például kisebb eső, harmat, izzadság vagy páralecsapódás miatt, hagyja a levegőn megszáradni, ne alkalmazzon más technikát. Ne használjon elektromos melegítőket, fújóeszközöket vagy hajszárító-típusú eszközöket a belső háló szárításához.

A mikrofon szélfogója

Távolítsa el a szélfogót a mikrofonról A mikrofon szélfogójának cseréje részben leírtak szerint. Mossa el a szélfogót azt enyhén szappanos vízbe mártva. Öblítse le, hagyja levegőn megszáradni, majd szerelje vissza a szélfogót.

Fejpántpárna

Távolítsa el a párnát A párnák cseréje részben leírtak szerint. Helyezze a párnát víz és enyhe mosószer oldatába. Hagyja a párnát levegőn megszáradni, majd helyezze vissza.