Üzletek

Az akkumulátor töltése és behelyezése

A QuietComfort 3 fejhallgatók áramellátását tölthető lítium-ion akkumulátor biztosítja. Az optimális akkumulátor-élettartam biztosítása érdekében az akkumulátor első használata előtt azt teljesen fel kell tölteni.

Az akkumulátor töltése

Az új akkumulátorok legelső feltöltése körülbelül két órát vesz igénybe. Ezt követően a töltési idő eltérő lesz, az akkumulátor töltöttségi állapotának függvényében. Az akkumulátor töltéséhez hajtsa végre a következő lépéseket:

Helyezze az akkumulátort a töltőbe

Fordítsa ki a csatlakozóvillákat a töltőből

Csatlakoztassa a töltőt egy működő váltakozó áramú hálózati aljzatba

Egy jelzőfény világít, amikor az akkumulátor megfelelően töltődik, majd kikapcsol, amikor az akkumulátor teljesen feltöltődött. Ha villog a töltőn található LED-jelzőfény, akkor előfordulhat, hogy az akkumulátor nem megfelelően töltődik.

A töltés után húzza ki az akkumulátortöltőt, és vegye ki az akkumulátort.

Megjegyzés: Az akkumulátort ne hagyja a töltőben. Ellenkező esetben idővel csökken az akkumulátor töltöttségi állapota, valamint véglegesen csökkenhet a töltő kapacitása.

Az akkumulátor behelyezése

Ügyeljen rá, hogy első használat előtt teljesen feltöltse az akkumulátort. A feltöltött akkumulátor behelyezéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

  • Ellenőrizze, hogy a fejhallgató tápkapcsolója kikapcsolt állapotban legyen
  • Tartsa a jobb oldali fülhallgatót az ábra szerint
  • Helyezze az akkumulátort a rekeszbe. Ügyeljen, hogy az akkumulátort teljesen benyomja, amíg egy vonalban nincs a fülhallgatóval

Az akkumulátort eltávolítása töltéshez

A fejhallgató be/ki jelzőfénye villog, amikor az akkumulátor még körülbelül négy óráig használható. Ez jelzi, amikor az akkumulátort tölteni kell. Az akkumulátor eltávolításához töltés céljából kövesse az alábbi lépéseket:

  • Ellenőrizze, hogy a fejhallgató tápkapcsolója kikapcsolt állapotban legyen
  • Tartsa a jobb oldali fülhallgatót az „Akkumulátor behelyezése” című részben található ábra szerint
  • Emelje egyenesen felfelé és kifelé az akkumulátort az akkumulátortartó rekeszből

Egy teljes mértékben feltöltött akkumulátor körülbelül 20 óra használatot biztosít. Normál körülmények között az akkumulátornak körülbelül 500 töltési ciklust kell kibírnia. Cserélje ki az akkumulátort, ha nem biztosít megfelelő teljesítményt a töltés után.