Üzletek

A headset töltése

A következőre érvényes::

A headset első használata előtt fontos az akkumulátor teljes feltöltése a maximális beszélgetési idő érdekében. Ügyeljen rá, hogy a helyiség hőmérséklete 5–40 °C között legyen, és a fejhallgató szobahőmérsékleten legyen.

A headset töltéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

Megjegyzés: Töltés közben ne próbálkozzon a headset párosításával vagy használatával.

Csatlakoztassa az USB-kábel kisebbik végét a headsethez. Igazítsa össze a csatlakozón és a headseten található nyilakat a helyes csatlakoztatás érdekében

Ennek a kábelnek a nagyobbik végét csatlakoztassa vagy az elektromos hálózathoz, vagy számítógép USB-csatlakozójához (ha az képes áramellátás biztosítására)

A tápellátó egység használata esetén hajtsa ki a tápellátó egység villáit

Csatlakoztassa a tápegységet egy elektromos hálózati aljzathoz. Vagy ha a számítógépet használja a headset töltéséhez, előfordulhat, hogy be kell kapcsolnia a számítógépet

Az első töltéskor hagyjon a töltésre 3 órát, bár kevesebb ideig is tarthat. A töltés során az akkumulátor jelzőfénye a headset hátulján sárgán villog, majd a töltés befejeződése után folyamatos zöld fénnyel világít.

Megjegyzés: Bár a headset akkumulátorát a gyárban részlegesen feltöltik, használata előtti feltöltésével meghosszabbíthatja a beszélgetési időt.

Az akkumulátor töltöttségi szintjének ellenőrzéséhez lásd: A fény- és hangjelzések felismerése című részt.