ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

Az akkumulátor állapotának ellenőrzése

A következőre érvényes::

Az akkumulátor teljesítménye a lejátszott tartalom típusától és a lejátszási hangerőtől függően eltérő lehet. Általános felhasználás esetén a hangszóró akkumulátorának üzemideje 14 óra.

A hangszóró bekapcsolásakor az akkumulátor állapotát mutató visszajelző rövid ideig világít, majd kikapcsol az akkumulátor kímélése érdekében. Azonban, ha az akkumulátor töltése szükséges, akkor az akkumulátor állapotjelzője világít és folyamatosan pirosan villog, amíg a hangszórót nem csatlakoztatják hálózati tápegységhez, és meg nem kezdődik a hangszóró töltése.

az akkumulátor töltöttségi szintjének ellenőrzéséhez nyomja meg és tartsa lenyomva a hangszóró be-/kikapcsolás gombját és tekintse meg az akkumulátor állapotának visszajelzőjét:

Be-/kikapcsolás

  • Zöld: Legalább 70%-os töltöttségi szint
  • Sárga: 20–70%-os töltöttségi szint
  • Pirosan villog: 20% vagy alacsonyabb töltöttségi szint (töltés szükséges)

Akkumulátorkímélő mód

Ha a hangszóró nincs csatlakoztatva, és legalább 24 napig nem használja, a hosszabb akkumulátor-élettartam érdekében akkumulátorkímélő módba lép. A hangszóró ismételt bekapcsolásához csatlakoztassa a hangszórót az elektromos hálózathoz.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért