Üzletek

Az akkumulátor ellenőrzése

A hangsugárzó minden egyes bekapcsolásakor az akkumulátor jelzőfénye két másodpercen át kijelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét, amely – ha a hangüzenetek engedélyezve vannak – egy hangüzenetben is elhangzik.

Az hangsugárzó-akkumulátor töltöttségi szintjének ellenőrzéséhez nyomja meg és tartsa lenyomva három másodpercig a be-/kikapcsoló gombot, miközben leolvassa a töltöttségi szintet.

  • Folyamatos zöld fény: Töltöttség a közepes és a teljes szint között
  • Sárgán villog: Töltődik
  • Folyamatos sárga fény: Közepes töltöttség
  • Pirosan villog: Fel kell tölteni

Az akkumulátor teljesítménye a lejátszott tartalmak és a lejátszás hangerőszintjének függvényében változik. Általános felhasználás esetén a SoundLink Revolve akkumulátorának üzemideje 12 óra, a SoundLink Revolve+ akkumulátorának pedig 16 óra.

Akkumulátorkímélő mód

Ha a hangsugárzót leválasztja az elektromos hálózatról, és 10 százaléknál kisebb töltöttségű akkumulátorral több mint három napon keresztül nem használja azt, a hangsugárzó az akkumulátor kímélése érdekében energiatakarékos módba lép. A hangsugárzó újraaktiválásához csatlakoztassa a hangsugárzót az elektromos hálózathoz.

Használaton kívül a hangsugárzót hűvös helyen tárolja. Ne tárolja a hangsugárzót hosszú időn keresztül teljesen feltöltött állapotban, vagy ha az akkumulátor jelzőfénye pirosan villog.