ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!
 

Párosítási lista tartalmának törlése a fejhallgatón

Csúsztassa el a bekapcsoló gombot a Bluetooth® jelig, és tartsa ott 10 másodpercig, amíg meg nem hallja a „Bluetooth device list cleared” (Bluetooth eszközlista törölve) üzenetet.

Törölje a Bose® QuietComfort® fejhallgatót az eszközén található Bluetooth listáról.
Az összes Bluetooth eszköz törlődik, és a fejhallgató készen áll egy új eszköz párosítására.

Hasznos volt?

Küldés

Köszönjük, hogy elküldte hozzászólását.