ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

A rendszer Bluetooth® párosítási listájának törlése

Amikor Bluetooth® eszközt csatlakoztat a rendszerhez, a rendszer tárolja a csatlakozást a párosítási listájában. Ha nem tud csatlakozni egy készülékhez, előfordulhat, hogy törölnie kell a párosítási listát. Ha törli a listát, az eszközt ismét párosítania kell majd.

A távvezérlő segítségével kapcsolja be a terméket

Tartsa lenyomva a Bluetooth gombot 10 másodpercig, amíg meg nem hallja a hangjelzést

A Bluetooth-eszköz Bluetooth menüjében törölje a Bose terméket.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért