ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

A rendszer Bluetooth® párosítási listájának törlése

A következőre érvényes::

amikor bluetooth® eszközt csatlakoztat a rendszerhez, a csatlakozás tárolódik a rendszer párosítási listájában. ha nem tud csatlakozni egy készülékhez, előfordulhat, hogy törölnie kell a párosítási listát. ha törli a listát, az eszközt ismét párosítania kell majd.

nyomja le és tartsa 10 mp-en át lenyomva a távvezérlőn található bluetooth gombot, amíg a bluetooth visszajelző kéken villogni nem kezd.

a mobilkészülékén törölje a bose solo rendszert a bluetooth menüből.

A rendszer ekkor kiad egy hangot, és készen áll az eszközpárosításra

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért