Üzletek

Kompatibilis betétek iPod® készülékekhez

A következőre érvényes::

Ha iPod készülékéhez kapott Apple® univerzális dokkolóadaptert, használja azt a SoundDock rendszer Apple univerzális dokkolóadapterhez való betétjével az alább látható módon:

Ha nem rendelkezik Apple univerzális dokkolóadapterrel vagy a SoundDock rendszert Apple univerzális dokkolóadapterhez való betétjével, a következő táblázat segítségével meghatározhatja, hogy melyik SoundDock rendszerbetétet kell az adott iPod készülékkel használnia. A címke a betét alján található.

iPod készülék:

Betét:

iPhone® (3GS)
8 GB, 16 GB

iPhone (3G)
8 GB, 16 GB

iPhone
4 GB, 8 GB, 16 GB

iPod touch®
8 GB, 16 GB, 32 GB

iPod classic®
80 GB

iPod classic®
160 GB

iPod
(5. gen., video)
30 GB

iPod
(5. gen., video)
60 GB, 80 GB

iPod
(4. gen., színes kijelző/fotó)
20 GB, 30 GB

iPod
(4. gen., színes kijelző/fotó)
40 GB, 60 GB

iPod
(4. gen., fekete-fehér kijelző)
20 GB

iPod
(4. gen., fekete-fehér kijelző)
40 GB

iPod nano®
(3. gen., video)

iPod nano
(2. gen., alumínium)

iPod nano
(1. gen.)

iPod mini

iPod
(3. gen., dokkolócsatlakozó)
10 GB, 15 GB, 20 GB

iPod
(3. gen., dokkolócsatlakozó)
30 GB, 40 GB

Megjegyzés: A klasszikus SoundDock rendszer nem rendelkezik „Works with iPhone”-tanúsítvánnyal. Ugyanakkor képes zenelejátszásra az eredeti iPhone és iPhone 3G esetében (audio-interferencia esetén állítsa az iPhone készüléket repülő módba). iPhone készülékéhez az „A” SoundDock rendszerbetétet használhatja. Ha pedig stabilabb illeszkedésre vágyik, beszerezheti az Apple kínálatában kapható iPhone 3 db-os univerzális dokkolóadapter-csomagot. Az Apple univerzális dokkolóadapter esetében használja ezeket az adaptereket a SoundDock rendszerrel. Emellett fontos tudnia, hogy az iPhone 3G készülék nem töltődik fel, ha dokkolva van a rendszeren. Az iPhone töltéséhez használja a 3G iPhone készülékkel együtt kapott iPhone 3G töltőt.

A régebbi SoundDock rendszerekhez az alább látható betéttípusokat mellékeltük. Ezek a címkéjükön feltüntetett iPod készülékekkel kompatibilisek. Ezek a címkék a betétek alján helyezkednek el, az alább látható módon.