Üzletek

Bluetooth®-eszköz csatlakoztatása

Ha szeretné a legtöbbet kihozni a fejhallgatójából, a Bose Music alkalmazással állítsa be a mobileszközét. Ha segítségre van szüksége a fejhallgatója Bose Music alkalmazással történő csatlakoztatásához, tekintse át A fejhallgató üzembe helyezése című részt.

Mobileszköz csatlakoztatása

Tartsa lenyomva a Power/Bluetooth (Bekapcsolás/Bluetooth) gombot, amíg el nem hangzik a „Ready to connect another device” (Másik eszköz csatlakoztatására kész) üzenet, és a Bluetooth-jelzőfény lassan, kék színnel villogni nem kezd

A Bose Headphones 700 fejhallgató, rajta a Power/Bluetooth (Bekapcsolás/Bluetooth) gombbal

Engedélyezze a Bluetooth funkciót az eszközén. Ez jellemzően az eszköze Settings (Beállítások) menüjében található

Válassza ki a fejhallgatót az eszközlistáról. Keresse ki azt a nevet, amelyet a felhallgatóhoz megadott a Bose Music alkalmazásban

Bluetooth-eszközök listája egy okostelefonon

A csatlakoztatás megtörténtével elhangzik a „Connected to „mobileszköz neve”” (Csatlakoztatva a következőhöz:) üzenet, és a Bluetooth jelzőfénye folyamatosan, kék színnel kezd világítani

Mobileszköz leválasztása

Eszközök leválasztásához használja a Bose Music alkalmazást. Emellett az eszköze Bluetooth-beállításaival is leválaszthatja a fejhallgatóját. Ne feledje, hogy az eszköze Bluetooth-funkciójának letiltásával minden más Bluetooth-termék is leválasztásra kerül.

Mobileszköz ismételt csatlakoztatása

Ha a fejhallgató be van kapcsolva, megpróbál ismét csatlakozni a két legutóbb csatlakoztatott eszközhöz. Az eszköznek 10 m távolságban és bekapcsolt állapotban kell lennie, engedélyezett Bluetooth-funkcióval.

További mobileszköz csatlakoztatása

Legfeljebb nyolc eszközt tárolhat a fejhallgató eszközlistájában, és a fejhallgató egyszerre két eszközzel állhat aktív kapcsolatban. További eszköz csatlakoztatásához használja a Bose Music alkalmazást. Ez az opció a Beállítások menüben található.

Amikor két eszköz van csatlakoztatva, akkor a két eszköz hangja közötti átváltáshoz szüneteltesse a hangot az első eszközön, és játssza le a második eszközön.

A fejhallgató eszközlistájának törlése

A fejhallgató eszközlistájának törléséhez tartsa lenyomva a Power/Bluetooth (Bekapcsolás/Bluetooth) gombot, amíg el nem hangzik a „Bluetooth device list cleared” (Bluetooth-eszközlista törölve) üzenet, és a Bluetooth-jelzőfény lassan, kék színnel villogni nem kezd. Távolítsa el a fejhallgatót az eszköze Bluetooth-listájából. A fejhallgató ekkor készen áll a csatlakozásra.