Üzletek

Az opcionális, vezeték nélküli mélyhangmodul csatlakoztatása

Mielőtt nekilátna

Keressen elérhető rendszerfrissítéseket, és telepítse őket: Nyissa meg a SoundTouch alkalmazást és menjen a „Menu (Menü)”, „Settings (Beállítások)”, „Speaker Settings (Hangsugárzó beállítások)” lehetőségre. Amennyiben van elérhető frissítés, a telepítéshez koppintson az „UPDATE SOFTWARE (Szoftver frissítése)” lehetőségre.

Mélyhangmodul csatlakoztatása

Rendszere egy vagy két mélyhangmodult képes csatlakoztatni. Két mélyhangmodul csatlakoztatásához a két modul modelljének azonosnak kell lennie és vezeték nélküli kell csatlakozniuk. Amennyiben két vezeték nélküli mélyhangmodult kíván csatlakoztatni, először csatlakoztassa az elsőt, majd ismételje meg a lépéseket a másodikkal.

Csatlakoztassa a mélyhangmodult egy AC áramforráshoz

A hangprojektor távvezérlőjén nyomja le a SoundTouch gombot

SoundTouch gomb kiemelve a SoundTouch távvezérlőjén

Tartsa lenyomva a 7-es gombot amíg a hangprojektor elején lévő csatlakozást jelző fény fehéren kezd villogni, majd engedje fel a gombot. Ha megtörtént a csatlakoztatás, a fény folyamatosan fehéren világít, a mélyhangmodul pedig hangjelzést ad ki.

Tipp: Amennyiben a mélyhangmodul nem csatlakozik, húzza ki a hangprojektort és a mélyhangmodult az áramforrásból 30 másodpercre, majd próbálja meg ismét.

SoundTouch távvezérlőn kiemelve a SoundTouch gomb és a 7-es gomb megnyomása, miközben a hangprojektoron lévő fény folyamatos fehéren világít