Üzletek

Opcionális vezeték nélküli térhatású hangsugárzók csatlakoztatása

Mielőtt nekilátna

Keressen elérhető rendszerfrissítéseket, és telepítse őket: Nyissa meg a SoundTouch alkalmazást és menjen a „Menu (Menü)”, „Settings (Beállítások)”, „Speaker Settings (Hangsugárzó beállítások)” lehetőségre. Amennyiben van elérhető frissítés, a telepítéshez koppintson az „UPDATE SOFTWARE (Szoftver frissítése)” lehetőségre.

Hangsugárzók csatlakoztatása

Csatlakoztassa az egyes térhatású hangsugárzókat egy vezeték nélküli vevőhöz

Állítsa be az egyes vezeték nélküli vevők L/R kapcsolóját azon hangsugárzó elhelyezkedésének megfelelően, amelyhez csatlakoztatva vannak

Rendszerbeállításban kiemelve a vezeték nélküli vevő bal és jobb hátsó kapcsolójának beállításai

Csatlakoztassa a vezeték nélküli vevőket AC áramforrásokhoz

A hangprojektor távvezérlőjén nyomja le a SoundTouch gombot

SoundTouch gomb kiemelve a SoundTouch távvezérlőjén

Tartsa lenyomva a 7-es gombot amíg a hangprojektor elején lévő csatlakozást jelző fény fehéren kezd villogni, majd engedje fel a gombot. Ha megtörtént a csatlakoztatás, a fény folyamatosan fehéren világít, a hangsugárzók pedig hangjelzést adnak ki.

Tipp: Amennyiben a hangsugárzók nem csatlakoznak, húzza ki a hangprojektort és a vezeték nélküli vevőket az áramforrásból 30 másodpercre, majd próbálja meg ismét.

SoundTouch távvezérlőn kiemelt SoundTouch gomb és a 7-es gomb megnyomása, miközben a hangprojektoron lévő fény folyamatos fehéren világít