Üzletek

A mobiltelefon vagy audioeszköz csatlakoztatása

A következőre érvényes::

A 3,5 mm-es sztereó dugasz (a szabványos fejhallgató-csatlakozókkal kompatibilis) vagy szükség esetén egy kiegészítő (a 2012. május 24. után vásárolt headsetekhez mellékelt) 3,5 mm-es adapter használatával a headset a legtöbb okostelefonhoz csatlakoztatható.

A headset csatlakoztatása:

  • Zenelejátszás és beszélgetés közben sztereó hangzást biztosít
  • Lehetővé teszi, hogy a telefonbeszélgetés során a másik fél hallja az Ön hangját
  • Lehetővé teszi a hívásfogadás/befejezés gomb megfelelő használatát

Csatlakoztatás adapter használata nélkül

A Bose® headset a legtöbb Android™, Blackberry® és Windows® okostelefonnal adapterek nélkül használható.

Csatlakoztassa a headset audiodugaszát a telefon fejhallgató/headset csatlakozójába.

Tegye fel a headsetet.

A 3,5 mm-es adapter csatlakoztatása

A 2012. május 24. után vásárolt Bose headsetek 3,5 mm-es adapterrel kerülnek forgalomba. Erre az adapterre akkor lehet szükség, ha a telefon nem reagál a hívásfogadás/befejezés gombra, csak részlegesen, illetve egyáltalán nem hallatszik hang, vagy a mikrofon nem továbbít hangokat.

Illessze az adaptert a headset kábeléhez, majd csatlakoztassa az adapterrel ellátott headsetet a telefon fejhallgató/headset csatlakozójához.

Tegye fel a headsetet.

A 2,5 mm-es adapterek csatlakoztatása

A 2012. május 24. előtt vásárolt Bose headsetekhez két különböző 2,5 mm-es adapter tartozik, melyeket a dugasz felső részén látható kis szimbólum különböztet meg (egy kör vagy egy háromszög). Ezeket az adaptereket akkor kell használnia, ha a telefonja 2,5 mm-es fejhallgató/headset csatlakozóval rendelkezik.

Válassza ki a megfelelő adaptert. Nézze meg a www.Bose.com/phones címet, hogy megtudja, melyik adapter kompatibilis a telefonjával.

Csatlakoztassa az adaptert a headset audiokábeléhez.

Miután az adaptert a headset kábeléhez illesztette, csatlakoztassa az adapter audiodugaszát a telefon fejhallgató/headset csatlakozójába.

Tegye fel a headsetet.

Megjegyzés: Amennyiben a telefon nem reagál a hívásfogadás/befejezés gombra, csak részlegesen vagy egyáltalán nem hallatszik hang, vagy a mikrofon nem továbbít hangokat, elképzelhető, hogy nem megfelelő adaptert használ. Próbálja ki ugyanezt a másik adapterrel.