ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

Csatlakozás egy korábban párosított eszközhöz

Ha a fejhallgató be van kapcsolva, megpróbál újracsatlakozni a két legutóbb csatlakoztatott eszközhöz. Az eszközök legyenek hatótávolságon belül, és kapcsolja be a Bluetooth® funkciót. enabled.

Amennyiben az eszköz, amelyikhez csatlakozni kíván, nem tartozik a legutóbb csatlakoztatott két eszköz közé, kövesse az alábbi lépéseket egy másik, előzőleg párosított eszközhöz való csatlakozáshoz.

Csúsztassa el a bekapcsológombot a Bluetooth jelig, majd engedje el. A hangüzenet közli, hogy melyik eszköz van csatlakoztatva.

A fejhallgató párosítási listáján lévő következő mobileszközhöz való csatlakozáshoz két másodpercen belül csúsztassa el a bekapcsoló gombot a Bluetooth jelig, majd engedje el újra. Ismételje meg addig, amíg meg nem hallja a megfelelő eszköz nevét.

Játssza le a kívánt zenét a csatlakoztatott Bluetooth-eszközön.

Megjegyzés: A fejhallgató a párosítási listán akár nyolc párosított Bluetooth eszközt is képes tárolni, és egyszerre két eszközhöz tud aktívan csatlakozni.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért