Üzletek

Csatlakozás Wi-Fi® hálózathoz – Alternatív beállítási módszer

Ezzel a módszerrel beállíthatja a rendszert elsőként a saját, beépített Wi-Fi-hálózatához, majd az otthoni Wi-Fi hálózathoz csatlakozva.

A hangsugárzó tetején tartsa megérintve egyszerre az AUX és a Lejátszás/szünet gombot 5 másodpercig, amíg a hangsugárzó elején lévő fénysáv villogni, majd borostyánsárgán világítani nem kezd

A mobileszközön nyissa meg a Wi-Fi beállításait, és csatlakozzon Bose terméke hálózatához, melynek neve jellemzően a termék neve (pl. Bose Home Speaker hálózata)

Nyisson meg egy webböngészőt, írja be a 192.0.2.1 címet a címsorba, majd érintse meg a megnyitás gombot / nyomja meg az Entert a termék Wi-Fi-beállítási oldalának megnyitásához

Válassza ki az Wi-Fi-hálózatot a legördülő listából, majd adja meg a jelszót. (Megjegyzés: Ha nem látja a hálózatot, válassza a Manually Enter Wi-Fi (Wi-Fi manuális megadása) lehetőséget, és adja meg a hálózat nevét, a titkosítás típusát, valamint a jelszót)

Kattintson a Submit (Küldés) gombra, és várja meg, amíg a termék a kiválasztott hálózathoz csatlakozik

A csatlakozást követően csatlakoztassa számítógépét vagy mobileszközét újból a normál hálózathoz

Nyissa meg a Bose Music alkalmazást, és adja hozzá a terméket a fiókjához. (Megjegyzés: Ha nem látja a terméket, érintse meg a bal felső sarokban lévő My Bose ikont, majd érintse meg a + ikont termék hozzáadásához)