Üzletek

A fejhallgató csatlakoztatása a repülőgépek fedélzeti szórakoztatórendszeréhez

A repülőgépek audiorendszerének kimeneti csatlakozása eltérő lehet, azonban a legtöbb esetben dupla vagy szimpla 3,5 mm-es kimeneti csatlakozóval találkozhatunk.

Megjegyzés: A repülőgépeken elérhető hangrendszerek az otthoni audiorendszerekhez, illetve a hordozható lejátszókhoz képest gyengébb hangminőséggel rendelkezhetnek.

Csatlakoztatás dupla kimeneti csatlakozóhoz

Csatlakoztassa a fejhallgató vezetékét a dupla dugaszos adapterbe, azt pedig a dupla kimeneti csatlakozóba.

Csatlakoztatás szimpla kimeneti csatlakozóhoz

Fordítsa el a mozgatható dugaszt, amíg a helyére nem pattan az adapter mentén. Csatlakoztassa a fejhallgató vezetékét az adapterbe, azt pedig a szimpla kimeneti csatlakozóba.

A dupla dugaszos adapter csökkenti a repülőgépek hangrendszerére jellemző erős audiokimeneti jelek hangerejét. Amennyiben úgy találja, hogy a hangerő túl alacsony, távolítsa el az adaptert, és a fejhallgató kábelét közvetlenül a 3,5 mm-es kimeneti csatlakozóba csatlakoztassa.

VIGYÁZAT: A fejhallgató és a repülőgép ülésén található csatlakozó csatlakoztatásához mindig a Bose® repülőgépes adaptert használja. NE használja a mobiltelefonokhoz készített adaptereket, mert ez személyi sérülést, például égést vagy anyagi kárt okozhat a túlmelegedés miatt. Azonnal válassza le és távolítsa el, ha melegedést vagy hangkiesést tapasztal.