ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

Csatlakoztatás külső audioeszközhöz

A fejhallgató számos hangforrással, például a repülőgépek szórakoztatórendszerével, CD-/DVD-/MP3-lejátszóval, személyi számítógéppel, laptoppal vagy otthoni sztereó hangrendszerrel is használható.

A fejhallgató audiokábele 3,5 mm-es szimpla dugasszal van ellátva. Egy 3,5 mm-es, dupla dugaszos repülőgépes adaptert is tartalmaz a csomag.

A csatlakoztatáshoz illessze óvatosan a fejhallgató dugaszát vagy az adaptert a használni kívánt hangforrás csatlakozójába.

Vegye figyelembe az alábbiakban a bal oldalon látható csatlakozókonfigurációkat. A 6,3 mm-es csatlakozó kivételével valamennyi csatlakozó gyakori a repülőgépeken. Az egyes csatlakozótípusok csatlakoztatásával kapcsolatban tekintse meg a jobb oldalon található utasításokat.

A legtöbb hordozható hangforrás egyetlen 3,5 mm-es (1/8”) csatlakozóval rendelkezik: Ehhez használja az audiokábel szimpla dugaszát. Nincs szükség adapterre.

Egy 3,5 mm-es csatlakozó és egy tápcsatlakozó: Csatlakoztassa az audiokábel szimpla dugaszát a 3,5 mm-es (nagyobbik) csatlakozóba. Nincs szükség adapterre. A kisebb nyílást nem kell használni.

Két 3,5 mm-es csatlakozó: Dupla dugaszos adaptert használjon.

Egy tápcsatlakozó és két 3,5 mm-es csatlakozó: Használjon dupla dugaszos adaptert a két 3,5 mm-es csatlakozóhoz. A tápcsatlakozót nem kell használni.

Egy 6,3 mm-es csatlakozó, az otthoni sztereó hangrendszerek esetén: Erre a célra bármilyen, 3,5–6,3 mm-es sztereoadaptert használhat.

A csatlakozó vagy az adapter eltávolításakor mindig a dugasz, illetve az adapter alját fogja, finoman húzza ki a csatlakozóból, és soha ne a vezetéket húzza.

Megjegyzés: A repülőgépek hangrendszere az otthoni audiorendszerekhez, illetve a hordozható lejátszókhoz képest gyengébb hangminőséggel rendelkezhet.
 

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért