ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

Csatlakoztatás mobileszközhöz

A következőre érvényes::

  • Bose noise-masking sleepbuds™ zajelfedő éjjeli fülhallgató

A Bose Sleep alkalmazás letöltése

Töltse le a szükséges, ingyenes Bose Sleep alkalmazást a fülhallgató vezérléséhez, ébresztők kezeléséhez, zajelfedő hangok kiválasztásához és speciális beállítások megadásához.

Bekapcsolás

Miközben a Bose logó Ön felé néz, csúsztassa el a beépített töltős hordtok fedelét az Önnel ellentétes irányba a kinyitásához

Várjon, amíg a sleepbuds éjjeli fülhallgató töltésjelző fényei lassan fehéren villogni nem kezdenek, majd távolítsa el őket a beépített töltős hordtokból

Csatlakoztassa a mobileszközét.

A beépített töltős hordtokból eltávolított fülhallgatóval nyissa meg a Bose Sleep alkalmazást, és kövesse az alkalmazásban megjelenő utasításokat.

Mobileszköz lecsatlakoztatása

Android-felhasználók: Az eszköz lecsatlakoztatásához használja a Bose Sleep alkalmazást. Emellett az eszköz Bluetooth-funkciójának kikapcsolásával is lecsatlakoztathatja az eszközt. Az eszköz Bluetooth-funkciójának kikapcsolása minden más eszközt is lecsatlakoztat.

Apple-felhasználók: Az eszköz Bluetooth-beállítási menüjében törölje a sleepbuds éjjeli fülhallgató párosítását. Ezt követően kapcsolja ki, majd be a Bluetooth-funkciót az eszközön a lecsatlakoztatás befejezéséhez.

Mobileszköz ismételt csatlakoztatása

Amikor kiveszik a sleepbuds éjjeli fülhallgatót a hordtokból, a legutóbb csatlakoztatott eszköz automatikusan ismét csatlakozni fog hozzá.

MEGJEGYZÉS: Az eszköznek hatótávolságon (9 méteren) belül, bekapcsolt állapotban kell lennie, és a Bluetooth-funkciónak bekapcsolt állapotban kell lennie rajta.

Kikapcsolás

A kikapcsoláshoz helyezze a sleepbuds éjjeli fülhallgatót a beépített töltős hordtokba. Várjon, amíg a sleepbuds éjjeli fülhallgató töltésjelző fényei lassan fehéren villogni nem kezdenek, majd csukja le a hordtokot.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért