Üzletek

Csatlakozás a hangsugárzóhoz

A következőre érvényes::

Televízió csatlakoztatása HDMI-csatlakozó (ARC) segítségével

  1. Csatlakoztasson egy HDMI-kábelt a televízión található HDMI (ARC) csatlakozóból a hangsugárzóhoz
  2. Csatlakoztassa a többi eszközt (például kábeltévé vagy Blu-ray lejátszó) a televízión rendelkezésre álló bemenetekhez
  3. A televízió menüjében engedélyezze az ARC és CEC lehetőséget. (Megjegyzés: előfordulhat, hogy a televízió más néven hivatkozik a CEC funkcióra)

Televízió csatlakoztatása HDMI-kábel (ARC) nélkül

  1. Csatlakoztassa a hangsugárzón lévő OPTICAL IN csatlakozót a televízió optikai kimenetéhez. A televíziókon ezt a csatlakozót az alábbi feliratokkal jelölhetik: Digital Out (Digitális kimenet), Optical Output (Optikai kimenet) vagy S/PDIF.
    Tipp: Ha televíziója nem rendelkezik optikai kimenettel, csatlakoztassa a hangsugárzón található AUX IN csatlakozót a televízión található 1/8 hüvelykes (3,5 mm) vagy a kettős RCA-kimeneti csatlakozóhoz. A televíziókon ezt a csatlakozót az alábbi feliratokkal jelölhetik: Audio Out (Audiokimenet) vagy Headphones (Fejhallgató). Piros és fehér, kettős RCA-kábel használata esetén „sztereó RCA – 1/8 hüvelyk (3,5 mm)” adapter is használható
  2. Csatlakoztatást követően nyissa meg a televízió menüjét és keresse meg az Audio/Sound (Audio-/hang) beállításokat. Keresse meg a lehetőséget és tiltsa le a televízió hangsugárzóit
  3. A televízió hangsugárzóinak letiltását követően keresse meg az Audio Output (Audiokimenet) lehetőséget. Ha elérhető, válassza ki a Fixed (Rögzített) lehetőséget. Ha nincs ilyen lehetőség, állítsa a televízió hangerejét a maximális beállításra.

Bluetooth® eszköz csatlakoztatása

További információkért lásd: Bluetooth® eszközök csatlakoztatása.

Tartozék mélyhangmodul csatlakoztatása

További információkért lásd: A tartozék mélyhangmodul csatlakoztatása.

Egynél több eszköz csatlakoztatása a hangsugárzóhoz

Szükség esetén a HDMI, OPTICAL IN és AUX IN csatlakozókon keresztül akár három eszközt is csatlakoztathat a hangsugárzóhoz. Ilyen elrendezés esetén nyomja meg a távvezérlő TV gombját, majd csak a hallgatni kívánt eszközt kapcsolja be.

Megjegyzés: Ha több eszköz is be van kapcsolva, a hangsugárzó automatikusan az elsőként érzékelt eszközt választja, amely nem biztos, hogy az, amit Ön hallgatni szeretne.