Üzletek

Amazon Alexához tartozó Bose SoundTouch-vezérlő képesség használatának nehézségei

A következőre érvényes::

több...

A Bose SoundTouch-vezérlő képességgel az Alexa vezérli a lejátszást, a hangerőt és a be- kikapcsolást SoundTouch rendszerén, ezenkívül támogatja Önt az utasításokkal kapcsolatban, és információkat nyújt az éppen lejátszott zeneszámokról.

Megjegyzés: Az Amazon Alexához való Bose SoundTouch-vezérlő képesség csak amerikai angol (US English) nyelvi beállítással rendelkező fiókoknál elérhető. Más nyelvek nem támogatottak. Az Amazon Alexa nem áll rendelkezésre minden nyelven és országban.

Ha probléma merül fel Alexával kapcsolatban egy SoundTouch utasítás teljesítésekor:

Ügyeljen rá, hogy minden, a Bose termékkel kapcsolatos utasítás előtt mondja: „Ask Bose” (Kérd meg Bose-t). Például ahelyett, hogy „Alexa, turn up the volume” (Alexa, tekerd fel a hangerőt), mondja azt, hogy „Alexa, ask Bose to turn up the volume” (Alexa, kérd meg Bose-t, hogy tekerje fel a hangerőt).

Próbálja meg átfogalmazni a parancsot. Alexa sokféleképp tudja értelmezni a mondatokat, próbálja meg másképp megfogalmazni mondanivalóját

Ha Alexa nem találja a rendszerét:

  • Játsszon le valamit a rendszeren anélkül, hogy megkérné rá Alexát (pl. Játsszon le valamit a rendszer gombjait használva – ha elérhető – vagy használja a SoundTouch alkalmazást). Ez segíthet az újracsatlakozásban
  • Indítsa újra a rendszert a tápkábel egy perces szétcsatlakoztatásával (SoundTouch Portable rendszer esetén tartsa lenyomva az AUX gombot körülbelül 15 másodpercig, hogy a kijelző semmit se jelenítsen meg)
  • Indítsa újra Alexa eszközét a tápkábel egy perces szétcsatlakoztatásával

Használjon általános helyiségneveket SoundTouch rendszeréhez, hogy Alexa könnyen megtalálja őket (például „Office” (Iroda), „Bedroom” (Hálószoba) vagy „Den” (Dolgozószoba) a következők helyett: „John’s office” (John irodája), „Bedroom3” (Hálószoba3) vagy „ST300 Den” (ST300 dolgozószoba). Használjon megszokott tagolást a nevekben (pl. „Master bedroom” (Fő hálószoba) „Masterbedroom” (Főhálószoba) helyett). Kerülje a speciális karakterek és számok használatát a rendszernevekben

SoundTouch rendszer átnevezéséhez nyissa meg a SoundTouch alkalmazást és válassza a „Menu” (Menü) (≡) „Settings” (Beállítások) „Speaker Settings” (Hangsugárzó beállítások); „[system name]” (rendszer neve) lehetőséget, majd érintse meg vagy kattintson a „Speaker Name” (Hangsugárzó neve) mezőre a név szerkesztéséhez.

A zeneszolgáltatás vezérléséhez engedélyeznie kell a Bose készséget az Amazon Alexa alkalmazásban. Ez a képesség támogatja az Amazon Music, a Pandora, a TuneIn, a SiriusXM és az iHeartRadio alkalmazásokat

Ezen szolgáltatások használatához adjon hozzá egyet vagy többet az Alexa alkalmazáshoz a következő módon: Menü > Settings (Beállítások) > Music (Zene) > Media (Média). Sikeres hozzáadás után egyszerűen kérje meg Alexát, hogy vezérelje SoundTouch rendszerét. Ellenőrizze, hogy ugyan azt a nevet használja, mint amit a SoundTouch alkalmazásban adott meg. Például, ha a rendszernek a „Kitchen” (Konyha) nevet adta, mondja: „Alexa, play some jazz in the Kitchen” (Alexa, játssz jazz-zenét a Konyhában).

Alexától is kérhet segítséget a használható SoundTouch utasítások típusával kapcsolatban. Ha segítségre van szüksége, mondja: „Alexa, ask Bose for help” (Alexa, kérj segítséget Bose-tól).