ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

Amazon Alexához tartozó Bose képesség használatának nehézségei

A következőre érvényes::

több...

A Bose képesség segítségével zenét játszhat le SoundTouch rendszerein Amazon Alexa-kompatibilis eszközhöz beszélve. Ez a képesség minden SoundTouch rendszerrel kompatibilis.

Megjegyzés: Az Amazon Alexa nem áll rendelkezésre minden nyelven és országban.

Amennyiben problémája akad Alexával való SoundTouch parancs adásával:

Próbálja meg átfogalmazni a parancsot. Alexa sokféleképp tudja értelmezni a mondatokat, próbálja meg másképp megfogalmazni mondanivalóját

Ha Alexa nem találja a rendszerét:

  • Játsszon le valamit a rendszeren anélkül, hogy megkérné rá Alexát (pl. Játsszon le valamit a rendszer gombjait használva – ha elérhető – vagy használja a SoundTouch alkalmazást). Ez segíthet az újracsatlakozásban
  • Kérje meg Alexát, hogy keressen csatlakoztatott eszeközöket: „Alexa, discover my devices” (Alexa, keresd az eszközeimet);
  • Indítsa újra a rendszert a tápkábel egy perces szétcsatlakoztatásával (SoundTouch Portable rendszer esetén tartsa lenyomva az AUX gombot körülbelül 15 másodpercig, amíg a kijelző ki nem kapcsol)
  • Indítsa újra Alexa eszközét a tápkábel egy perces szétcsatlakoztatásával

Használjon általános helyiségneveket SoundTouch rendszeréhez, hogy Alexa könnyen megtalálja őket (például „Office” (Iroda), „Bedroom” (Hálószoba) vagy „Den” (Dolgozószoba) a következők helyett: „John’s office” (John irodája), „Bedroom3” (Hálószoba3) vagy „ST300 Den” (ST300 dolgozószoba). Használjon megszokott tagolást a nevekben (pl. „Master bedroom” (Fő hálószoba) „Masterbedroom” (Főhálószoba) helyett). Kerülje a speciális karakterek és számok használatát a rendszernevekben

SoundTouch rendszer átnevezéséhez nyissa meg a SoundTouch alkalmazást és válassza a „Menu” (Menü) (≡) > „Settings” (Beállítások) > „Speaker Settings” (Hangsugárzó beállítások) >„[system name]” (rendszer neve) lehetőséget, majd érintse meg vagy kattintson a „Speaker Name” (Hangsugárzó neve) mezőre a név szerkesztéséhez.

Amennyiben nem tudja a zeneszolgáltatást vezérelni, ellenőrizze, hogy a szolgáltatás hozzá legyen adva az Amazon Alexa alkalmazáshoz. Ezt a „Menu” (Menü), „Settings” (Beállítások), „Music & Media” (Zene és média) menüpontban teheti meg. Miután hozzáadta, kérje meg Alexát, hogy játssza le a szolgáltatást a rendszerén a SoundTouch alkalmazásban megadott rendszernév használatával. Például, ha a rendszert „Kitchen” (Konyhának) nevezte el, mondja: „Alexa, play some jazz in the Kitchen” (Alexa, játssz jazz zenét a Konyhában).

Ha a zene leáll majd folytatódik egy SoundTouch rendszeren, bizonyosodjon meg róla, hogy senki se beszél Alexához. Ha Alexa épp egy zenét játszik le saját hangszórójából, a zene lehalkul, amikor Alexához beszél. Ha Alexa egy vagy több csatlakoztatott SoundTouch rendszeren keresztül játszik le zenét, a rendszerekből szóló zene elnémul, amikor Alexához beszél.

Az Alexa alkalmazásban tiltsa le majd engedélyezze ismét a Bose képességet.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért