Üzletek

Gerjesztés a rendszerről

A következőre érvényes::

Vigye a mikrofont vagy hangszert távolabb a hangszórótól
A mikrofon vagy hangszer (jellemzően akusztikus gitár) esetleg túl közel van a hangszóróhoz. Ne álljon közvetlenül a hangszóró elé, ill. ne fordítsa a mikrofont vagy hangszert a hangszóró irányába.

Az énekes/műsorvezető menjen közelebb a mikrofonhoz
A megfelelő mikrofontechnika alapvető. Ha a mikrofont másfél - két és fél centire tartja a szájától, ez segít hangját teljes mértékben közvetíteni, így nem kell a mikrofont erősíteni, hogy hallani lehessen. Ha sokkal hangosabban énekel, vigye a mikrofont egy kicsit távolabb vagy mozdítsa el a fejét egy kicsit jobbra vagy balra. Ahogy csökkenti a dinamikát, menjen vissza szokásos pózába.

Ellenőrizze, hogy a szintek megfelelően legyenek beállítva
Ha a szintek nincsenek megfelelően beállítva, a teljesítmény romlik. A szintek beállításánál kövesse ezeket az utasításokat:

  1. Ellenőrizze a jelszint LED-eket, hogy a bemeneti trimmer szint elég magas-e. A LED-nek folyamatosan zölden kell világítania, jelezve az erős jelet
  2. Ha a LED nem világít folyamatosan zölden, növelje a bemeneti trimmer szintet, de álljon meg, mielőtt a LED pirosra vált
  3. Amikor a bemeneti trimmer szint megfelelő, növelje a csatorna hangerejét és a fő hangerőt a kívánt szintekre

Ellenőrizze, hogy a megfelelő ToneMatch memóriagombot választotta-e
A nem megfelelő memóriagomb befolyásolhatja a hangminőséget. Ha nincs pontos memóriagomb a mikrofonhoz vagy hangszerhez, állítsa a vezérlést „Flat” állásba.

Ellenőrizze, hogy ne legyen nem kívánatos feldolgozás
Kapcsoljon ki minden szükségtelen zengetést, késleltetést, tömörítést, kapuzást, EQ effektet (zEQ és parametrikus EQ) vagy az összes effektet (FX némítás az érintett csatornán).