Üzletek

Pulzusszám-érzékelő beállítása – Strava® (Android)

A pulzusszám-érzékelő androidos Strava alkalmazásban való beállításához kövesse az alábbi lépéseket:

Győződjön meg arról, hogy a SoundSport Pulse fejhallgató be van-e kapcsolva, és csatlakoztatva van-e androidos telefonjához. Ellenőrizze, hogy ott van-e a két kis pont a Bluetooth ikon két oldalán a képernyő felső részén található állapotsávban.

A telefon Beállítások menüjében található Bluetooth oldalon is meggyőződhet arról, hogy a Bose SoundSport Pulse megtalálható a "Párosított eszközök" között, alatta a „Csatlakoztatva” felirattal.

Tegye a fülébe a SoundSport Pulse fejhallgatót. A pulzusszám-érzékelő a bal fülhallgatóban található, ezért ügyeljen rá, hogy a bal fülhallgató biztosan a fülében maradjon

Nyissa meg a Strava alkalmazást

Jelentkezzen be az alkalmazásba, vagy hozzon létre egy fiókot.

Koppintson a „Feed” (Hírfolyam) lehetőségre a képernyő bal felső sarkában, majd válassza a "Record Activity" (Tevékenység rögzítése) lehetőséget.

Koppintson az „External sensors” (Külső érzékelők) ikonra a képernyő jobb alsó sarkában

A Strava automatikusan megkezdi a pulzusszám-érzékelők keresését. Koppintson a „HR-Bose SoundSport Pulse” lehetőségre, amikor az megjelenik a "Nearby Sensors" (Közeli érzékelők) listájában.

A pulzusszám-érzékelő automatikusan csatlakozik. A „HR-Bose SoundSport Pulse” megjelenik a "Saved Sensors" (Elmentett érzékelők) listájában, és ha a pulzusszám-érzékelő csatlakozott, a felirat narancssárgára vált. Pár másodperc múlva megjelenik alatta az Ön pulzusszáma.