Üzletek

Pulzusszám-érzékelő beállítása – Strava (iOS)

A pulzusszám-érzékelő iOS Strava alkalmazásban való beállításához kövesse az alábbi lépéseket:

Győződjön meg arról, hogy a SoundSport Pulse fejhallgató be van kapcsolva, és csatlakoztatva van az iPhone készülékéhez. Ellenőrizze, hogy ott van-e a kis függőleges akkumulátor ikon a Bluetooth ikon mellett a képernyő felső részén található állapotsávban.

A telefon Beállítások menüjében található Bluetooth oldalon is meggyőződhet arról, hogy a Bose SoundSport Pulse megtalálható a MY DEVICES (SAJÁT ESZKÖZÖK) között, mellette a „connected” (kapcsolódva) felirattal.

Tegye a fülébe a SoundSport Pulse fejhallgatót. A pulzusszám-érzékelő a bal fülhallgatóban található, ezért ügyeljen rá, hogy a bal fülhallgató biztosan a fülében maradjon

Nyissa meg a Strava alkalmazást

Jelentkezzen be az alkalmazásba, vagy hozzon létre egy fiókot.

Érintse meg a "Record" (Rögzítés) lehetőséget a képernyő aljának középső részén.

Koppintson az „External sensors” (Külső érzékelők) ikonra a képernyő jobb alsó sarkában

Érintse meg a „Bluetooth Sensors” (Bluetooth-érzékelők) mellett található kapcsolót, és váltson „off” (ki) helyzetből „on” (be) helyzetbe. Ne feledje, hogy a „Heart Rate” (Pulzusszám) alatt ekkor a „Searching …” (Keresés…) üzenet látható. Az alkalmazás és a SoundSport Pulse pulzusszám-érzékelője automatikusan kapcsolódik. Megjelenik a „Heart Rate” (Pulzusszám) alatt a „Connected XX bpm” (XX bpm csatlakoztatva) üzenet. Az aktuális pulzusszám betöltése néhány percet vehet igénybe. Ez nem rendellenesség.

Az edzőképernyőre való visszatéréshez érintse meg a "Done" (Kész) lehetőséget. Megfigyelhető, hogy az „External Sensors” (Külső érzékelők) ikonja pulzusszám ikonra váltott.