Üzletek

A távvezérlő nem vezérli az iPodot

A következőre érvényes::

Ha a távvezérlő nem vezérli a dokkolóban lévő iPodot:

Távolítsa el az iPod vagy iPhone® készüléket a dokkolóról, majd dokkolja újból. Távolítsa el az iPod vagy iPhone® készüléket a dokkolóról és várjon 60 másodpercet, majd próbálja újból dokkolni. Ügyeljen rá, hogy a csatlakozó megfelelően illeszkedjen az aljzatba. Előfordulhat, hogy többször is meg kell ismételnie ezt a műveletet.

Győződjön meg róla, hogy a natív audioprogram fut. Az iPod csak a saját belső lejátszójának továbbítja a távvezérlőtől érkező parancsokat, az esetleg futó harmadik féltől származó alkalmazásoknak nem. Miközben az eszköz például a Pandora rendszeréből játszik le audiotartalmakat folyamatos adatátvitellel, a lejátszás/szünet gomb megnyomására az iPod átválthat a saját zenéjére és elindíthatja a lejátszást.

Állítsa alapállapotba a vezérlőkonzolt:

kapcsolja ki a vezérlőkonzolt, majd tartsa öt másodpercig nyomva a konzol bekapcsoló gombját.

amikor elalszik a piros led, engedje el a bekapcsoló gombot, és ellenőrizze újra a rendszert.

Az iPod vagy iPhone visszaállítása alapállapotba. Előfordulhat, hogy az iPod vagy iPhone hibásan működött és vissza kell állítani. További információért látogasson el az Apple támogatási oldalára.

Megjegyzés: Az iPod visszaállításának hatására a háttérvilágítás időzítőjének beállításai, a fényerő, az EQ, valamint a véletlen sorrendű lejátszás és az ismétlés funkciók beállításai az alapértelmezett beállításokra módosulnak.