Üzletek

iPod®-dal kapcsolatos hibaelhárítás

A következőre érvényes::

Nem tölt az IPodom, amikor dokkolón van. Mit tegyek?

Próbálkozzon a következőkkel:

  • Amennyiben az iPod védőtokban van, távolítsa azt el, majd csatlakoztassa vissza az iPodot. Elképzelhető, hogy az iPod nem megfelelően illeszkedik a dokkolóhoz, ami megakadályozza a töltést.
  • Próbálja meg újra elhelyezni az iPodot a dokkolón. A feladat végrehajtásához tekintse meg a modellhez tartozó Apple támogatást.
  • Állítsa vissza a SoundDock rendszert. Kapcsolja ki a rendszert, és 60 másodpercre húzza ki az áramforrásból. Miután visszacsatlakoztatta a rendszert az áramforráshoz, ellenőrizze, hogy az iPod töltődik-e.

Az iPodom nem illeszkedik a SoundDock rendszerbe. Másfajta betétre van szükség?

  • Távolítsa el az iPod védőtokját. Ha tokkal együtt helyezi a dokkolóba az iPodot, akkor elképzelhető, hogy az nem fog megfelelően illeszkedni, és a hangrendszer nem fog szólni.

Nem tudom a dokkolóba helyezni a 4. generációs iPod touch® készülékemet. Mi az oka ennek?

A 4. generációs iPod touch készülék más iPod/iPhone modellekhez képest keskenyebb dokkolócsatlakozóval rendelkezik, ami miatt nehézkesebb lehet a csatlakoztatás és az eltávolítás mind a Bose®, mind az egyéb márkájú dokkolók esetén.

A 4. generációs iPod touch készülékek megfelelő dokkolásához kövesse az alábbi lépéseket:

Mielőtt nekilátna

  • Ellenőrizze, hogy nincsen szennyeződés az iPod touch dokkolócsatlakozójában.
  • Csatlakoztassa néhányszor az Apple® által mellékelt töltőkábelt az iPodhoz, és ellenőrizze, hogy megfelelően csatlakozik-e. Ha nem sikerül megfelelően csatlakoztatni a kábelt, ne próbálja meg az eszközt a Bose rendszer dokkolójába helyezni. További segítségért vegye fel a kapcsolatot az Apple vállalattal.

Az iPod dokkolása

  • Igazítsa az iPodot a dokkolócsatlakozóhoz, és nyomja rá egyenesen. A Bose dokkolócsatlakozóhoz való csatlakoztatáshoz nyomja le erősen a készüléket. Elképzelhető, hogy kissé ide-oda kell azt mozgatni a könnyebb csatlakoztatás érdekében. Megfelelő csatlakoztatás esetén az iPod touch készüléknek aktiválódnia kell. Néhány óvatos behelyezést követően a csatlakozás valószínűleg meglazul annyira, hogy az iPod touch könnyebben csatlakoztatható legyen a dokkolóhoz.

Az iPod eltávolítása

  • Az iPod touch a többi modellhez képest szorosabban illeszkedik a dokkolóba. A Bose rendszer és az iPod sérülésének elkerülése érdekében felfelé (nem pedig a Bose dokkoló eleje felé) húzva finoman csúsztassa le az iPodot a dokkolócsatlakozóról.

További tanácsok

  • Távolítsa el az iPod védőtokját. Védőtok használata esetén elképzelhető, hogy az iPod nem illeszkedik megfelelően a dokkolóba. Távolítsa el a védőtokot annak érdekében, hogy az iPod tökéletesen illeszkedjen a mellékelt betétbe.
  • A megfelelő dokkolás érdekében kissé döntse hátra az iPod touch készüléket a SoundDock rendszer irányába.
  • Ha az iPod túlságosan előre dől, nehéz csatlakoztatni a dokkolóhoz.