Üzletek

Zenehallgatás AirPlay kompatibilis készülékekről

A következőre érvényes::

A vezeték nélküli routerhez való csatlakozást követően a SoundLink® Air digitális hangrendszer készen áll az AirPlay® adatfolyam streamelésére. Ha a rendszerhez egy külső forrás van csatlakoztatva, és a lejátszás folyamatban van, miközben elindítja a hang adatfolyamot az AirPlay kompatibilis eszközön, a forrás megáll, és a rendszer az AirPlay hang adatfolyamot szólaltatja meg.

Hang adatfolyam hallgatásához:

Indítson el egy zenei alkalmazást az AirPlay-kompatibilis eszközön vagy számítógépen. Ellenőrizze, hogy ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz csatlakozik-e, mint a SoundLink® Air rendszer.

Annak érdekében, hogy a hangerő ne legyen túl magas, állítsa a zenei alkalmazás hangerőcsúszkáját a skála első harmadába.

válassza ki az airplay ikont, majd keresse ki a "soundlink air" (vagy saját néven elmentett) hangszórót az elérhető hangsugárzók listájából.

Ikon

indítsa el a műsorszámok lejátszását. a soundlink® air távvezérlőjén nyoma meg a lejátszás/szünet gombot.

Lejátszás/szünet

a zenelejátszás vezérléséhez az ugrás előre és ugrás vissza gombokat használja.

Ugrás előre

Ugrás hátra

Megjegyzés: Az iTunes® SoundLink® Air távvezérlővel való távoli vezérléséhez át kell állítania egy beállítást az iTunes Preferences (Beállítások) menüjében. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:

Indítsa el az iTunes-t, és nyissa meg az "Edit" (Szerkesztés) menüt.

Válassza ki a "Preferences" (Beállítások) menüpontot, majd kattintson a "Devices" (Eszközök) elemre.

Kattintson az "Allow iTunes audio control from remote speakers" (Az iTunes vezérlése távoli hangszórókról) jelölőnégyzetre.