Üzletek

Elérhető zenei szolgáltatások

Zenei szolgáltatások

Nem érhető el az összes zenei szolgáltatás minden régióban. Alább található egy lista a zenei szolgáltatásokról és régiónkénti elérhetőségükről.

TuneIn logó

A TuneIn rádió ingyenesen elérhető minden Bose Music felhasználó számára – Prémium TuneIn fiókok és tartalmak nem támogatottak. A TuneIn segítségével több mint 100 000 valódi rádióállomást és több mint négymillió podcast streamet hallgathat minden kontinensről. További információért látogasson el a tunein.com oldalra.

Pandora logó

A Pandora ingyenes és fizetős internetes rádiószolgáltatás elérését teszi lehetővé (a szolgáltatás nem mindenhol érhető el). Rádióállomásokat előadóra, zenére vagy műfajra keresve hozhat létre. A Pandora a keresési eredményeihez hasonló zenéket keres. A Pandora jelenleg csak az Egyesült Államokban érhető el. További információért vagy feliratkozáshoz látogasson el a www.pandora.com/about oldalra.

Deezer logó

A Deezer egy zenei streaming szolgáltatás, amely 35 millió minőségi hangfelvételt, személyre szabott rádiót, ajánlásokat és toplistákat kínál. A Deezer világszerte 180 országban érhető el. A Deezer nem érhető el Indiában, Kínában, Izraelben és Japánban. A Deezer elérhetőségével kapcsolatos további információkért látogasson el a developers.deezer.com/guidelines/countries oldalra.

Spotify logó

A Spotify segítségével összes kedvenc zenéjét meghallgathatja. Dalok milliói közül válogathat, a klasszikus zenéktől egészen napjaink slágereiig. Zene lejátszásához csak nyomja meg a „play” (lejátszás) gombot. A Spotify több mint 50 régióban elérhető. Az összes elérhető régió listájához látogasson el a www.spotify.com/us/select-your-country oldalra.

iHeartRadio logó

Az iHeartRadio egy ingyenes, multifunkciós rádiószolgáltatás, amellyel hallgathatja kedvenc rádióállomásait, vagy létrehozhat reklámmentes, egyedi zenei állomásokat, ahol az Ön által kiválasztott előadók számai és más hasonló számok játszhatók le. Az iHeartRadio az Egyesült Államokban érhető el. További információért látogasson el a www.iheartradio.com oldalra.

SiriusXM logó

A SiriusXM műholdas rádió egy regisztrációhoz kötött szolgáltatás, amely a hagyományos rádióknál szélesebb programválasztékot és tisztább adást biztosít. Ráadásul a legtöbb csatorna nem közvetít reklámokat. A SiriusXM műholdas rádió elérhető az Egyesült Államokban és Kanadában. Ha többet szeretne megtudni a SiriusXM-ről, látogasson el a www.siriusxm.com oldalra.

Amazon Music logó

Az Amazon Music feliratkozói korlátlan és reklámmentes Amazon Music hozzáférést kapnak. Az Amazon zenei szolgáltatásai jelenleg Ausztriában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Japánban, Spanyolországban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban érhetők el. További információért kattintson ide.