ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

Elérhető zenei szolgáltatások

A következőre érvényes::

több...

Zenei szolgáltatások

Nem érhető el az összes zenei szolgáltatás minden régióban. Alább található egy lista a zenei szolgáltatásokról és régiónkénti elérhetőségükről.

Zenetár

A zenetár a számítógépén vagy NAS-meghajtóján tárolt zenéket tartalmazza. Tehát a zenetára mindig elérhető, ha SoundTouch rendszerhez csatlakozik.

TuneIn logó

A TuneIn rádió ingyenesen elérhető minden SoundTouch felhasználó számára – Prémium TuneIn fiókok és tartalmak nem támogatottak. A TuneIn segítségével több mint 100 000 valódi rádióállomást és több mint négymillió podcast streamet hallgathat minden kontinensről. További információért látogasson el a tunein.com oldalra.

Pandora logó

A Pandora ingyenes és fizetős internetes rádiószolgáltatás elérését teszi lehetővé (a szolgáltatás nem mindenhol érhető el). Rádióállomásokat előadóra, zenére vagy műfajra keresve hozhat létre. A Pandora a keresési eredményeihez hasonló zenéket keres. A Pandora jelenleg csak az Egyesült Államokban érhető el. További információért vagy feliratkozáshoz látogasson el a www.pandora.com/about oldalra.

Deezer logó

A Deezer egy zenei streaming szolgáltatás, amely 35 millió minőségi hangfelvételt, személyre szabott rádiót, ajánlásokat és toplistákat kínál. A Deezer világszerte 180 országban érhető el. A Deezer nem érhető el Indiában, Kínában, Hongkongban, Tajvanon, Izraelben és Japánban. A Deezer elérhetőségével kapcsolatos további információkért látogasson el a developers.deezer.com/guidelines/countries oldalra.

Spotify logó

A Spotify segítségével összes kedvenc zenéjét meghallgathatja. Dalok milliói közül válogathat, a klasszikus zenéktől egészen napjaink slágereiig. Zene lejátszásához csak nyomja meg a „play” (lejátszás) gombot. A Spotify több mint 50 régióban elérhető. Az összes elérhető régió listájához látogasson el a www.spotify.com/us/select-your-country oldalra.

iHeartRadio logó

Az iHeartRadio egy ingyenes, multifunkciós rádiószolgáltatás, amellyel hallgathatja kedvenc rádióállomásait, vagy létrehozhat reklámmentes, egyedi zenei állomásokat, ahol az Ön által kiválasztott előadók számai és más hasonló számok játszhatók le. Az iHeartRadio az Egyesült Államokban érhető el. További információért látogasson el a www.iheartradio.com oldalra.

SiriusXM logó

A SiriusXM műholdas rádió egy regisztrációhoz kötött szolgáltatás, amely a hagyományos rádióknál szélesebb programválasztékot és tisztább adást biztosít. Ráadásul a legtöbb csatorna nem közvetít reklámokat. A SiriusXM műholdas rádió elérhető az Egyesült Államokban és Kanadában. Ha többet szeretne megtudni a SiriusXM-ről, látogasson el a www.siriusxm.com oldalra.

Amazon Music logó

Az Amazon Music feliratkozói korlátlan és reklámmentes Amazon Music hozzáférést kapnak. Az Amazon zenei szolgáltatásai jelenleg Ausztriában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Japánban, Spanyolországban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban érhetők el. További információért kattintson ide.

QPlay logó

Streameljen zenét SoundTouch rendszereire a QPlay funkcióval a QQMusic alkalmazásban. A QQMusic Kínában érhető el. Ha többet szeretne megtudni a QQMusic alkalmazásról, látogasson el a y.qq.com oldalra.

Radioplayer logó

Hallgasson több tízezer programot és podcastot élőben vagy felvételről. A Radioplayer Ausztriában, Belgiumban, az Egyesült Királyságban, Írországban, Kanadában, Németországban, Norvégiában, Peruban és Svájcban érhető el. További információért látogasson el a radioplayer.co.uk oldalra.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért