Üzletek

A rendszer nem reagál a távvezérlőre

A következőre érvényes::

A probléma megoldásához próbálkozzon a következővel:

Ügyeljen arra, hogy a távvezérlő a rendszer hatótávolságán belül legyen. A távvezérlő maximális hatótávolsága 6 méter.

Ellenőrizze, hogy a távvezérlő egy gombjának megnyomásakor villog-e az AUX vagy a vezeték nélküli kapcsolatot jelző LED. A használt forrástól függően a megfelelő LED villogni fog, amikor a hangszóró jelet kap a távvezérlőtől. Ellenőrizze, hogy a távvezérlő egy gombjának megnyomásakor villog-e az AUX vagy a vezeték nélküli kapcsolatot jelző LED, majd végezze el a megfelelő műveletet.

A LED villog

Normális jelenség, ha a lejátszás/szünet gomb nem reagál, ha azt 10 másodpercnél rövidebb időn belül már megnyomta egyszer. A megfelelő működéshez az AirPlay® rendszernek 10 másodpercre van szüksége, amíg ugyanarról a gombról újabb parancsot képes fogadni. Ennek oka az eszközök közötti kommunikáció mennyisége, melyre az AirPlay rendszer folyamatos működéséhez van szükség.

A rendszer forrása befolyásolhatja az átvitelvezérlők működését. Az egyes zenei alkalmazások eltérően viselkedhetnek, és gyorsabban, illetve lassabban reagálhatnak az átvitelvezérlőkre. Ha más alkalmazások is jelentős mértékben használják a forrásokat, az átvitelvezérlőknek több időbe telhet a zenei alkalmazás vezérlése. Próbálja meg bezárni a rendszer forrásait használó felesleges programokat.

Hajtsa végre a termék alaphelyzetbe állítását. Áramtalanítsa egy percre a rendszert (húzza ki a hálózati kábelt vagy vegye ki az opcionális akkumulátort), majd kapcsolja be ismét.

A LED nem villog

Győződjön meg róla, hogy megfelelő elemet használ-e. CR2032 vagy DL2032 típusú elemet használjon.

Tegyen új elemet a távvezérlőbe. Ügyeljen arra, hogy az elemtartó rekeszben jelzett polaritásnak megfelelően helyezze be az elemet. Ügyeljen arra, hogy megfelelő típusú elemet használjon.

Megjegyzés: Ne használjon akkumulátor tesztert a lemerülőben lévő elem töltöttségének meghatározásához. Az, hogy a teszter alapján az elem elegendő töltöttséggel rendelkezik, nem jelenti azt, hogy az eszköz működtetésére is alkalmas lesz.

Ügyeljen arra, hogy az elemtartó rekesz érintkezői hozzáérjenek az elemhez, egymással azonban ne érintkezzenek. Ha az akkumulátorérintkezők egymáshoz érnek, az a távvezérlő rendellenes működését okozhatja. Ügyeljen arra, hogy az érintkezők megfelelően csatlakozzanak az elemhez.

Hajtsa végre a termék alaphelyzetbe állítását. Áramtalanítsa egy percre a rendszert (húzza ki a hálózati kábelt vagy vegye ki az opcionális akkumulátort), majd kapcsolja be ismét.